Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Mjuziklom "Mamma Mia!" otvoreno Osječko ljeto kulture 2015.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.06.2015. 10:24 
Naslov:  [FOTO] Mjuziklom "Mamma Mia!" otvoreno Osječko ljeto kulture 2015.
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pred prepunim gledalištem dvorane “Gradski vrt”, Zagrebačko je gradsko kazalište Komedija izvedbom mjuzikla “Mamma Mia!” otvorilo ovogodišnje, 15. po redu, Osječko ljeto kulture.

Prigodnim riječima publici su se obratili: zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Vesna Kusin i gradonačelnik Grada Osijeka Ivan Vrkić, koji je i proglasio Osječko ljeto kulture 2015. otvorenim.

Galerija 031: OLJK 2015. : Mamma Mia + otvorenje
[29.6.2015. SD Gradski vrt]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)


Pokrovitelj predstave “Mamma Mia!” je Grad Zagreb i gradonačelnik Milan Bandić, kojima u ime organizatora Grada Osijeka, i ovim putem upućujemo najiskreniju zahvalu!

Cijeli je ansambl, kao i izvrstan orkestar, držao osječku publiku u sjajnom glazbenom raspoloženju puna dva i pol sata, a posebice su na svoje došli ljubitelji legendarne grupe ABBA.

Za glazbu i stihove mjuzikla Mamma Mia! zaslužni su Benny Andersson i Björn Ulvaeus, a neke su pjesme nastale u suradnji sa Stigom Andersonom. Autorica teksta je Catherine Johnson, dok ga je na hrvatski adaptirao Dražen Bratulić.

Redatelj i koreograf je Igor Barberić te dirigent Dinko Appelt.

Mamma Mia! prikazivana do danas u više od četrdeset zemalja, za istaknuti je Broadway na Manhhattanu, a svakim danom broj zemalja se uvećava. Do danas je Mamma Mia! vidjelo više od 54 milijuna ljudi i nije onda ni čudo što je mjuzikl imao prestižnu brzinu premijera, bržu nego i jedan mjuzikl u povijesti.

Kako vam je bilo na otvorenju ovogodišnjeg Osječkog ljeta kulture?




Najava: Osječko ljeto kulture 2015. [program]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: