Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



ORaH: Prikupljanje potpisa protiv eksploatacije nafte iz Jadrana

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65827
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.06.2015. 9:31 
Naslov:  ORaH: Prikupljanje potpisa protiv eksploatacije nafte iz Jadrana
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy rekla je kako je dobila informaciju da ministar gospodarstva, Ivan Vrdoljak, planira potpisati ugovore s koncesionarima ovog mjeseca, što predstavlja katastrofu za Hrvatsku jer će početi teći financijske obveze Republike Hrvatske prema koncesionarima. Izrazila je zabrinutost zbog toga što ovaj projekt ima apsolutno sva obilježja koruptivnog ponašanja te kako smatra da je bilo dosta toga da hrvatski političari pljačkaju hrvatske građane i rade im dugoročnu štetu, ne samo ekonomsku, nego i ekološku i svaku drugu. Istaknula je kako ovaj projekt ne zadovoljava niti s aspekta zaštite okoliša, niti s aspekta industrijske prakse vođenja i provedbe takvih projekata. Osim ekološke prijetnje, ovaj je projekt iznimno rizičan i u smislu dugoročnog ekonomskog interesa Hrvatske.

Gradska organizacija ORaH-a Osijek proteklog je vikenda aktivno nastavila prikupljati potpise protiv eksploatacije nafte iz Jadrana održane u Tvrđi na Sajmu Antikviteta.

ORaH-ov Tim : Zlatko Kadić, Igor Filko, Olivije Graf, Mladen Čabarkapa i Neven Kordić.





Tekst i foto: Tajana Maroši, Glasnogovornica regije Istok

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: