Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Održano 4. prvenstvo Hrvatske u roštiljanju [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Foto 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 702
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.05.2015. 17:20 
Naslov:  [FOTO] Održano 4. prvenstvo Hrvatske u roštiljanju [2015.]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[1.6.2015.] U subotu 30. svibnja u Osijeku, održano je 4. prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK. Čak 6 ekipa borilo se za ulazak u finale borbe za glavnu nagradu Zlatni ćevap.

Na osječkoj je Tvrđi bilo posebno živo u subotu i svi su imali priliku uživati u mesnim delicijama iz PIK-a po promotivnim cijenama te zanimljivim nagradnim igrama - Utrka s Osječkim pivom 1664, Jamnica Gajbomjer, Mlinar Tortomlat i PIK pogodi tko sam.

Timovi: Ugrij muški - Krešmira Pivca iz Višnjevca, Pivo, lege i zabava - Darija Bučanovića iz Osijeka, Ekipa za otčepit - Marija Lukavskog iz Osijeka, Caffe bar Parenzo - Dražena Rebalja iz Osijeka, Valpovački kotlić - Željka Turalije iz Valpova i Red Snapper - Marija Đanića iz Osijeka, imali su težak zadatak izboriti se za titulu najboljeg. Svi natjecatelji dali su sve od sebe da impresioniraju stroge suce. To je najbolje pošlo za rukom simpatičnoj ekipi Valpovački kotlić - predvođenoj državnim prvakom u pripremi fiš paprikaša, koja je odnijela pobjedu i time se plasirala u finale borbe za Zlatni ćevap, 28. lipnja u Zagrebu.

Slavonci su posjetiteljima i gastro sudu u sastavu - chef Branko Ognjenović, Tomislav Đukić i Marko Lučić, priredili pravi kulinarski vatromet svojim kreacijama ćevapa, ražnjića, pljeskavica, junetine i vratine, a odličnu atmosferu dodatno su začinili nastupi popularnih tamburaških sastava Kas i Zlatni vez, dok je program vodila Martina Validžić.

Potraga za najboljim roštilj majstorima, 4. prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK, nastavlja se 13. lipnja u Kninu.

Tekst: Suzana Jovanović


[30.05.2015.] Danas se u Tvrđi održalo 4. Prvenstvo hrvatske u roštiljanju. Ovo druženje posvećeno roštilju, kao najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, namijenjeno je svim ljubiteljima druženja uz delicije s potpisom PIK- a i neodoljivim mirisom roštilja.

Kako je bilo pogledajte u galeriji fotografija...
Galerija 031: Tvrđa: 4. Prvenstvo hrvatske u roštiljanju [2015.]
[Foto: Darko Grundler][30.05.2015. Tvrđa]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)

Najva031:4. prvenstvo Hrvatske u roštiljanju [2015.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: