Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osijek dobio treću ortodontsku ordinaciju koja će primati pacijente preko HZZO-a

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.05.2015. 10:30 
Naslov:  Osijek dobio treću ortodontsku ordinaciju koja će primati pacijente preko HZZO-a
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Situacija s ortodontima koji imaju ugovor s HZZO-om prošle godine bila je katastrofalna jer u gradu na Dravi u tom trenutku nije bilo niti jednog.

No, situacija se ove godine promijenila: privatna ordinacija dr. Darka Pollaka sklopila je ugovor s HZZO-om, otvorena je i specijalistička ortodontska ordinacija dr. Ane Majdenić Petrović u Pejačevićevoj ulici, a prije nekoliko tjedana Osijek je dobio i treću ordinaciju.

Nova ordinacija nalazi se u Radićevoj ulici, a otvorila ju je ortodontica iz Slavonskog Broda, Ružica Majić Opačak, koja se odlučila preseliti u Osijek. Ovih dana očekuje se potvrda Upravnog vijeća HZZO-a nakon koje će nova ortodontska ordinacija početi primati pacijente s uputnicom HZZO-a.

Posla za novu ortodonticu neće nedostajati jer Osijek prema mreži HZZO-a ima pravo na deset ortodontskih ordinacija, a trenutno ih ima tek dvije, uskoro tri. No, može se očekivati da će i ordinacija Ružice Majić Opačak muku mučiti s listama čekanja, kao i njezini kolege. Naime, potrebe osječkih mališana su tolike da obje ordinacije imaju poduže liste čekanja, zbog čega roditelje i dalje upućuju u Zagreb, o trošku HZZO-a, jer u Osijeku neće skoro doći na red.

Situacija s listama čekanja mogla bi se popraviti u sljedećih godinu dana jer će do tada specijalističko obrazovanje završiti dvije stipendistice Doma zdravlja koje će po završetku školovanja početi raditi u toj ustanovi. A do tada, roditelji i mališani kojima treba aparatić mogu ili ići u Zagreb, ili kod privatnika, ili čekati po sistemu „strpljen-spašen“...





Tekst: M.M./Osijek031.com

Pročitajte i..
Osijek dobio još jednu ortodontsku ordinaciju koja ima ugovor s HZZO-m
Osijek ostaje bez ortodonata
Osijek sljedećeg tjedna dobiva ortodontsku ordinaciju
Osječani dobili nove ortodonte – u Zagrebu!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.05.2015. 21:17 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pročitajte i ostale Facebook komentare

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: