Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Panirani svinjski odrezak s bazgom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65691
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.05.2015. 8:41 
Naslov:  Panirani svinjski odrezak s bazgom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Panirani svinjski odrezak s bazgom

Za 2 osobe - 30 min

Sastojci:
- 400 g svinjskog karea bez kosti
- 3 cvijeta bazge
- 2 jaja
- 100 g brašna
- 200 g krušnih mrvica
- sol
- papar
- maslinovo ulje

Priprema:
– Kare narežemo na štapiće debljine oko 7 mm
– Posolimo, popaprimo i namažemo maslinovim uljem
– Cvijetiće bazge odvojimo od stabljika, te ih pomiješamo s krušnim mrvicama
– Meso paniramo; brašno, jaja, mješavina mrvica i bazge
– Pržimo na ulju ili masti

Dobar tek!



Tekst i foto: Danijel Živković


Zovem se Danijel, živim u Osijeku. Oženjen sam i otac dva sina. Naravno, moja obitelj su mi najveći degustatori.

Ljubav prema kuhanju se javila ni sam ne znam kad. Kuham još od osnovne škole, ne sjećam se svega, ali sam pronašao fotografije jela koja su mi sad smiješna.
Upornim radom dobio sam mjesto u Top16 natjecatelja MasterChefa. Nastupao sam i u kruškama i jabukama, te u večeri za pet. Osobno smatram da je za dobro jelo osim odabira namirnica vrlo važan i začin "ljubav prema kuhanju". Moje recepte, osim ovdje, možete pronaći i na facebooku, www.facebook.com/kuhanjejelako, te na mom blogu http://kuhanjejelako.wordpress.com.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: