Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Na Ekonomskom fakultetu održan drugi po redu Ewob Business Hackathon! [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.05.2015. 16:54 
Naslov:  [FOTO] Na Ekonomskom fakultetu održan drugi po redu Ewob Business Hackathon! [2015.]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako je već dugo najavljivano, jučer se na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održao drugi po redu Ewob Business Hackathon, natjecanje u interdisciplinarnom znanju koje se odvija kroz četiri kruga zadataka koji uključuju zadatke strategije, analize, logike i procjene, te završnog Case study-a.

Kroz on line prijave od iznimno velikog broja prijavljenih došli smo do 20 najboljih kandidata koji su se svojim znanjem kroz kratka prijavna pitanja plasirali u ovo natjecanje. Nakon četiri intenzivna kruga pitanja naš stručni žiri odabrao je 10 najboljih koji su ušli u završnicu.



Ovogodišnji cijenjeni članovi žirija bili su ljudi iz poslovnog svijeta, a to su Krunoslav Ris, CEO u tvrtki BetaWare, Ana Pavičić Kaselj, osnivačica i direktorica Fran Acceleator Ventures, Maja Živković iz tvrtke U:plug, Iva Soldo suosnivačica BambooLab-a i Nandino Lončar iz tvrtke Inchoo. Svih deset kandidata imalo je priliku predstaviti se žiriju kroz svoje prezentacije završnog Case Study-a, a oni su odabrali najbolje.



Natjecatelj koji se pokazao kao vodeći najbolji je student ekonomije Matija Kovačević koji je osvojio vrijednu nagradu od 1.000,00 kn i poklon bon za tečaj stranog jezika u Lingui. Drugo mjesto i nagradu od 600,00 kn osvojio se također student ekonomije Ivan Galetić, a treće mjesto i nagradu od 400,00 odnio je student Miholiv Grgurić.



Također, U:plug bio je kreator ovogodišnjeg Case Study-a te su dodatno nagradili najboljeg novčanom nagradom od 500,00 kn koju je također odnio pobjednik Matija Kovačević. Cilj natjecanja je ostvaren, pronađen je 1% najboljih studenata na osječkom sveučilištu.































































Tekst i foto: Ivan Ripić

Najava: EWoB Business Hackathon vol.2 : Bigger and stronger [2015.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: