Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ruševina Poljoprivrednog fakulteta: Vatrogasna vježba s potražnim psima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65767
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.05.2015. 15:27 
Naslov:  Ruševina Poljoprivrednog fakulteta: Vatrogasna vježba s potražnim psima
29.05.2015. 10:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vježba vatrogasnih timova s potražnim psima održat će se 29. svibnja 2015. godine (petak) u Osječko-baranjskoj županiji. Mjesto održavanja vježbe je ruševina Poljoprivrednog fakulteta koja se nalazi uz prometnicu Osijek – Tenja.

Vježba radnog naziva „Ruševina 2015“ održat će se pod pretpostavkom da je tijekom potresa došlo do urušavanja objekta u kojem su ostale zatrpane osobe. Nekolicina je uspjela napustiti zgradu te pozivom na broj 193 zovu vatrogasce u pomoć koji na mjesto događaja šalju svoje timove s potražnim psima i ekipu za izvlačenje i spašavanje.

U vježbi će sudjelovati Javna profesionalna vatrogasna postrojba grada Osijeka, dobrovoljna vatrogasna društva Opatija i Kras – Šapjane, javne vatrogasne postrojbe Opatije i grada Rijeke te Udruga potražnih pasa Hrvatske.

Cilj vježbe je upoznati pripadnike službi kako se radi pomoću potražno-spasilačkih pasa na spašavanju osoba zatrpanih ispod ruševina te svladavanje procedura koje se pojavljuju u takvim situacijama. Previđeno vrijeme trajanja vježbe je do 30 minuta.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: