Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti: EKTe - Umjetničke svečanosti [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.05.2015. 15:11 
Naslov:  Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti: EKTe - Umjetničke svečanosti [2015.]
Od 27.05.2015. 8:00 do 29.05.2015. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prva Umjetnička svečanost Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti EKTe, održat će se od 27. do 29. svibnja 2015. godine. EKTe se organiziraju u okviru umjetničko-znanstvenog projekta „Umjetnost kroz odgoj i obrazovanje“.

Opći cilj projekta je ukazivanje na važnost pojedinih umjetnosti, na njihovo prožimanje te potrebu veće prisutnosti umjetnosti u odgoju i obrazovanju na svim stupnjevima školovanja (na predškolskoj, osnovnoškolskoj, srednjoškolskoj i visokoškolskoj razini). Očekuje se da će po završetku projekta biti moguće utvrditi da se organiziranjem dodatnih aktivnosti, kao što su one u okviru manifestacije EKTe, povećava interes studenata učiteljskoga studija i studija predškolskoga odgoja za bavljenje različitim umjetnostima te za bolje upoznavanje suvremenih pedagoških i metodičkih pristupa kojim se ostvaruje kvalitetno vođenje nastavnih i izvannastavnih aktivnosti u području umjetnosti. Organizatori ove manifestacije su Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Agencija za odgoj i obrazovanje i Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek. Organizacijski odbor EKTe čine izv. prof. art Mira Perić Kraljik (inače i voditeljica projekta), dr.sc. Lidija Bakota, doc.dr.sc. Željka Flegar, doc. mr.sc. Jelena Kovačević, dr. sc. Irena Krumes Šimunović, doc. dr.art Goran Kujundžić, dr.sc. Vesna Svalina, dr.art Marko Šošić i dr.sc. Vedrana Živković Zebec.

[klik za uvećanje]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: