Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječje kazalište: natjecanje u sricanju engleskih riječi Pčelica spelica

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
tetajug2
Offline
Avatar

Ukupno postova: 40
Lokacija: JUG2
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.05.2015. 7:45 
Naslov:  Dječje kazalište: natjecanje u sricanju engleskih riječi Pčelica spelica
15.05.2015. 16:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 15. svibnja 2015. godine održat će se po treći puta natjecanje u sricanju engleskih riječi, Pčelica spelica, u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića. Prijavljeno je 100 natjecatelja iz 16 osnovnih škola te će se, po prvi puta, revijalno održati "jezični dvoboj" između II i III gimnazije. Natjecanje organiziraju profesorice iz OŠ "Tin Ujević", Osijek, a glavni pokrovitelj je Grad Osijek.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.05.2015. 10:04 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pčelica spelica“ je sada već tradicionalna manifestacija koja se po treći puta održala u našem gradu. Naime, radi se o natjecanju u sricanju riječi na engleskom jeziku, inačici američkog „spelling bee“ natjecanja.

Pčelica se ove godine održala u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića, a na samom natjecanju okupilo se 16 osnovnih škola iz Osijeka i okolice, te prvi put ove godine dvije gimnazije, Jezična i Matematička. 110 osnovnoškolaca hrabro je sricalo u želji za pobjedom, uz potporu svojih mentora, ali svi su otišli zadovoljni nakon tombole. Dramska skupina Jezične gimnazije izvela je svoju predstavu s kojom su briljirali na natjecanju English in Action 2015. „Pčelica“ je autorski projekt tri profesorice iz OŠ „Tin Ujević“ iz Osijeka, Jasenke Vajdić, Mirjane Jerković i Ivane Kovač, a ove godine Grad Osijek je prepoznao važnost ove manifestacije kao glavni pokrovitelj.








Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: