Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Početkom lipnja pješački most dobiva novu rasvjetu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.05.2015. 10:27 
Naslov:  Početkom lipnja pješački most dobiva novu rasvjetu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Iako je pješački most bez sumnje jedan od najprepoznatljivijih simbola Osijeka, njegova atraktivna rasvjeta – tzv. svjetleći niz kojim je most noću ocrtan - dobrim dijelom ne radi. To je pitanje potegnuto i na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća kada je gradonačelnik Vrkić rekao kako će pitanje rasvjete visećeg mosta biti riješeno čim prije.

Obećanje će se ispuniti i to, kako stvari stoje, vrlo skoro. Naime, tvrtka Parangal, koja je zadužena za javnu rasvjetu u cijelom gradu, uključujući i pješački most, već je naručila ukupno kilometar posebnog svjetlećeg niza koji će se montirati početkom lipnja.

Razlog zašto dobar dio rasvjete nije radio pa je most imao ružan, “krezubi” izgled je jednostavan – dio svijetlećih tijela na mostu bio je pri kraju vijeka trajanja, pa je odlučeno da se taj lošiji dio rasvjete potpuno isključi dok se ne zamijeni novim dijelovima. Zamijenit će se kompletna rasvjeta u nizu, dok je ostatak rasvjete na mostu u dobrom stanju, uključujući reflektore, te se oni neće mijenjati.

Iz Parangala se također pozivaju građani da, ukoliko uoče neke nedostatke ili kvarove na javnoj rasvjeti, to slobodno prijave na besplatan broj telefona 0800 378 378 koji im je na raspolaganju 24 sata dnevno.





Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Samir, Ana Tadić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.05.2015. 12:54 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pročitajte i ostale Facebook komentare

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: