Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek: 20. obljetnica kontinuiranoga djelovanja Austrijske čitaonice GISKO [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.05.2015. 9:32 
Naslov:  Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek: 20. obljetnica kontinuiranoga djelovanja Austrijske čitaonic
25.05.2015. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ove godine navršava se 20. obljetnica kontinuiranoga djelovanja Austrijske čitaonice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek. Ona nije bila samo knjižnica za govornike njemačkoga jezika, nego i svojevrsni kulturni centar za srednjoeuropske integracije. Stoga želimo dostojno obilježiti taj vrijedan jubilej.

Svečana akademija povodom obilježavanja jubileja održat će se 25. svibnja 2015. godine u 18.00 sati u prostoru Studijske čitaonice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Austrijska čitaonica Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek središnja je knjižnica Austrijanaca Republike Hrvatske, a otvorena je za korisnike 1995. godine u suradnji s Ministarstvom vanjskih poslova Republike Austrije kao odsjek Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek s ciljem osiguravanja dostupnosti knjigama i drugim izvorima informacija na njemačkom jeziku pripadnicima austrijske nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj te potpore očuvanju, njegovanju i promicanja njihovih kulturnih i nacionalnih vrijednosti.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: