Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HNS: "Osječani potpisima podržali HNS-ovu Inicijativu za obnovu dječjih i športskih igrališta "

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.05.2015. 8:59 
Naslov:  HNS: "Osječani potpisima podržali HNS-ovu Inicijativu za obnovu dječjih i športskih igrališta &
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na Vijencu Petrove gore u gradskoj četvrti Retfala predstavljena je HNS-ova Inicijativa za obnovu dječjih i športskih igrališta u Retfali. U sklopu druženja s građanima organizirano je prikupljanje potpisa podrške. U kratkom vremenu prikupljeno je više od stotinu potpisa, većinom roditelja čija djeca svakodnevno koriste igrališta, a koja vape za obnovom terena i novim spravama.

„S ciljem unaprijeđenja životnog standarda HNS-ov ogranak Retfala prepoznao je potrebu građana za opremanjem igrališta i sportskih terena na kojem se svakodnevno okupljaju djeca i rekreativci. Inicijativa predstavlja svojevrsni nastavak trenda obnove „zelenih zona“ koje Grad Osijek u suradnji s Unikomom financira na lokacijama gdje su prepoznate potrebe za navedenim aktivnostima. Učestalim razgovorima s našim sugrađanima i osluškivanjem njihovih potreba zaključili smo da jedna od najvećih gradskih četvrti zaslužuje imati lijepo uređena igrališta na kojima će najmlađi sugrađani graditi nova prijateljstva i razvijate svoje sportske talente“, poručuju zadovoljno HNS-ovci Retfale.

Svojevrsni je to nastavak i nadogradnja ranije predstavljenog programa vezanog za izgradnju parka za pse i ograđivanja dječjih igrališta. Cilj je povećanje sigurnosti najmlađih sugrađana u sklopu čega je predstavljena i ideja instalacije ukrasnih ogradica koje uz funkcionalnost istovremeno zadovoljavaju estetske standarde te uljepšavaju okoliš po uzoru na slična igrališta u gradu.

Zbog izvrsnog odaziva građana, brojnih pohvala i podrške Inicijativi, članovi HNS-a, u narednim tjednima, nastavljaju s organiziranim prikupljanjem potpisa potpore i na drugim lokacijama u gradskoj četvrti Retfala.



Tekst i foto: Bojan Tojagić, mag.iur. v.r./HNS Osječko-baranjske županije, Tajnik

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: