Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Usluga "Ključ u ruke registracija vozila" ruši rekorde!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65744
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.05.2015. 20:02 
Naslov:  Usluga "Ključ u ruke registracija vozila" ruši rekorde!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

"Registracija bez muke - po sistemu ključ u ruke" u sklopu Autocentra Buljubašić zabilježila je već jubilarnog stotog korisnika.

Kako doznajemo iz Autocentra Buljubašić, iskustva u dosadašnjoj provedbi projekta pokazuju oduševljenje korisnika usluge, jer dobivaju po nekoliko stotina kuna povoljnije police osiguranja, a uz to im se vozilo besplatno opere i odradi tehnički pregled po sistemu ključ u ruke.

Najveći problem je kako premostiti nevjericu ljudi da je usluga besplatna te su se već naviknuli da po nekoliko puta objašnjavaju kako je cjelokupna usluga preventivnog pregleda vozila u servisu i samog odvoženja vozila na tehnički pregled potpuno besplatna. Usluga je idealna za zaposlene osobe koje zbog posla ne stignu izdvojiti nekoliko sati za tehnički pregled no zabilježili su već nekoliko trudnih osoba, osoba sa invaliditetom, studenata te posebice umirovljenika.

Podsjećamo, djelatnici osječkog Autocentra Buljubašić, na osnovi inozemnih iskustava, posebice iz Njemačke, osmisli su i provode na tržištu jedinstvenu uslugu “Registracija vozila bez muke - ključ u ruke”. Ta usluga osmišljena je nakon saznanja da veliki broj vlasnika automobila vozi svoja vozila na registraciju kada im to ne odgovara. Dodatni problem nastaje i kada pojedina vozila ne prođu tehnički pregled zbog nekog nedostatka.

U Autocentru Buljubašić cijelu ovu proceduru odlučili su pojednostaviti, pa tako korisnici mogu registrirati svoje vozilo i dok su na radnom mjestu ili kod kuće. Kako doznajemo, usluga “Registracija vozila bez muke – po sistemu “ključ u ruke” uključuje besplatan preventivni tehnički pregled vozila, ugovaranje police osiguranja vozila garantirano povoljnije od prethodne u slučaju istih podataka te provedbu tehničkog pregleda vozila bez prisutnosti vlasnika.

Sam princip vrlo je jednostavan. Dovoljno je najaviti se na broj telefona 031/540-000 ili e-mail: info[at]ac-buljubasic[dot]hr i dogovoriti uvjete te termin dolaska po vozilo. Vozilo se zatim odvozi na besplatan preventivni pregled, izradu police osiguranja, a naposljetku i na sam tehnički pregled i registraciju vozila. Uz sve to, vozilo će se klijentu vratiti i potpuno - besplatno - oprano. Svi se troškovi mogu platiti i karticama na rate.



Od sada je moguć i informativni izračun cijene police osiguranja Vašeg vozila po ispunjavanju online obrasca.

Nije zanemariv ni podatak da se uz dodatnu policu osiguranja sklopljenu u AC-u Buljubašić ostvaruje pravo na servisni paket koji uključuje izmjenu filtra za ulje Bosch + motorno ulje (Total 10w40) za 299 kuna. Cijena vrijedi za sve vrste osobnih vozila. stoga ne treba žuriti sa sklapanjem polica osiguranja jer osim najpovoljnije ponude police, ovdje se nudi i iznimno povoljna cijena servisa u paketu. U Vaše vozilo će biti ugrađeni isključivo dijelovi originalne kvalitete. Akcijski paket stoga uključuje BOSCH uljni filter te TOTAL ulje 10w40 te je predviđen kao fiksna cijena za bilo koje osobno vozilo bez obzira na količinu motornog ulja. U slučaju da želite motorno ulje 5w40 tada je cijena paketa 399,00 kn, PDV i rad su naravno u cijeni.

Autocentar Buljubašić – uslugom ispred svih!
- 0-24h tel: 031 540000
- info[at]ac-buljubasic[dot]hr
- Ac-buljubasic.hr

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: