Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HNS: "HNS je jedinstven i homogen, među našim članovima nikada nije bilo više pozitivne energije"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65847
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.05.2015. 8:42 
Naslov:  HNS: "HNS je jedinstven i homogen, među našim članovima nikada nije bilo više pozitivne energij
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

„HNS je jedinstven i homogen, među naših 42 000 članova nikada nije bilo više pozitivne energije, stoga vjerujem u našu svijetlu budućnost, a prema Statutu HNS-a izbora u stranci neće biti prije parlamentarnih izbora. Mnogima smo kamenčić u cipeli, mnogima smetamo, jer je naš posao da u Hrvatskoj ne nastupi potpuna bipolarizacija“, poručio je na konferenciji za medije u Osijeku potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak uoči sastanka organizacijskog jačanja stranke za Županijsku organizaciju HNS-a Osječko-baranjske županije.

„Od početka mjeseca obilazimo sve županijske organizacije HNS-a u cijeloj Hrvatskoj, na sastancima razgovaramo s našim ljudima, motiviramo ih, slušamo, kako bismo završili naš program s kojim ćemo ići u pobjedu za bolju Hrvatsku“, dodao je potpredsjednik HNS-a i ponovio da će stranka do ljeta dogovoriti kako izlazi na izbore.

„U onim županijama, gradovima i općinama u kojima je HNS na vlasti raste zaposlenost i broj investicija, te se grade tvornice, a u tome prednjače Varaždinska i Međimurska županija, koju vode HNS-ovi župani, koji mogu biti primjer svima nama, a to je ono što želimo i u Slavoniji i Baranji“, istaknuo je Ivan Vrdoljak koji je zahvalio predsjedniku Središnjeg odbora HNS-a i županu Varaždinske županije na dolasku u Osijek kako bi Slavoncima prezentirao model uspješnog rada na lokalnoj razini. Pritom se osvrnuo na rad gradskog i županijskog HNS-a te im je čestitao na odličnim rezultatima koje su ostvarili na nedavno održanim izborima. „HNS-ov tim u Slavoniji i Baranji je odradio lavovski posao za slavonsko-baranjski HNS i došlo je vrijeme naplate, odnosno veći utjecaj stranke na svim razinama politike kako bi moji Slavonci sutra živjeli bolje“, dodao je Vrdoljak.

Na konferenciji za medije je sudjelovao i predsjednik Središnjeg odbora HNS-a te župan Varaždinske županije Predrag Štromar koji je čestitao osječkim HNS-ovima koji su na nedavnim izborima za Vijeće mjesnih odbora osvojili 25 posto.

„To pokazuje da HNS nije regionalna, nego nacionalna stranka koja sve više i više jača, što pokazuju rezultati svih nedavnih izbora koji demantiraju ankete. Sada se pripremamo za parlamentarne izbore i zato obilazimo sve županijske organizacije HNS-a, a bez obzira kada će biti izbori, HNS je za njih spreman“, istaknuo je Predrag Štromar te zaključno poručio da se HNS bori za svakog građanina, da mu bude bolje, da ima veći standard, bolji posao i veću plaću.

Saborski zastupnik HNS-a te predsjednik Regionalnog saveza HNS-a Slavonije i Baranje Ivica Mandić je uvjeren da će rukovodstvo ove županijske organizacije na najbolji način afirmirati politiku koja se odnosi na Slavoniju i Baranju, dok je predsjednik Županijske organizacije HNS-a Osječko-baranjske županije Stjepan Čuraj naglasio da dobri rezultati lokalnih izbora u Osječko-baranjskoj županiji, u Petlovcu, u Aljmašu i gradskoj četvrti Jug 2 njegovom timu daju snagu za daljnji rad i optimizam za nadolazeće parlamentarne izbore.

Sastanci organizacijskog jačanja HNS-a započeli su početkom ovog mjeseca, trajat će do kraja lipnja, a tom prilikom HNS-ovi dužnosnici obići će sve HNS-ove županijske organizacije u Hrvatskoj. Paralelno sa sastancima organizacijskog jačanja po županijama, održavat će se i sastanci s HNS-ovim izbornim timovima po izbornim jedinicama. Okupljanja će kulminirati tradicionalnim, ove godine jubilarnim 10. Sportskim susretima Političke akademije HNS-a 5. srpnja u Tuhelju.



Tekst i foto: Marijana Bošković, Glasnogovornica ŽO HNS-a OBŽ

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: