Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sezona grijanja završila... Ili možda nije?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.04.2015. 12:51 
Naslov:  Sezona grijanja završila... Ili možda nije?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Obzirom da se temperatura ovih dana digla na preko 20 stupnjava i da je zimska odjeća već spremljena u ormare do sljedeće zime, i HEP Toplinarstvo - pogon Osijek „zavrnuo“ je opskrbu toplinskom energijom za kućanstva... Barem za sada.

Radijatori naime jesu hladni, ali HEP Toplinarstvo je u stanju pripravnosti. To znači da, ukoliko se noćne temperature oko 1. svibnja ponovo spuste kako metereolozi najavljuju, ponovo će se uključiti grijanje.

Stanje pripravnosti traje do 15. svibnja kada prestaje sezona grijanja i ponovo počinje oko 15. rujna. Iz HEP-Toplinarstva podsjećaju potrošače koji planiraju popravljati ili mijenjati dotrajale kućne instalacije grijanja, da to ne rade prije 15. svibnja i službenog završetka sezone grijanja.

Sa svoje strane, tijekom ljetnih mjeseci, kako je to uobičajeno, HEP Toplinarstvo će obavljati popravke i rekonstrukciju toplovodne mreže. Kroz nekoliko dana iz središnjice tvrtke bit će objavljeno i službeno priopćenje u kojem će građani Osijeka saznati koji će dijelovi grada biti obuhvaćeni obnovom toplovodne mreže.

Inače, ova sezona ocjenjuje se kao prosječna što se tiče potrošnje, bez ekstremnijih oscilacija.





Tekst: M.M./Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: