Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grad raspisao novi natječaj za zakup poslovnih prostora [travanj/svibanj, 2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.04.2015. 13:59 
Naslov:  Grad raspisao novi natječaj za zakup poslovnih prostora [travanj/svibanj, 2015.]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prije dva dana Grad je raspisao novi natječaj za zakup poslovnih prostora. U ponudi je ukupno 38 prostora u vlasništvu Grada koji se daju u zakup za različite djelatnosti: ugostiteljske, trgovačke, uredske, obrtničke ili za djelovanje udruga.

Većina njih je poznata iz prethodnih natječaja jer jednostavno ne mogu naći zakupca, poput Bastiona u Tvrđi koji s cijenom od iznad 19.000 kn u ovo krizno vrijeme teško da će uskoro naći ponuđača. Ali, ne prolaze baš najbolje niti lokali u samom centru grada, npr. u pothodniku na Trgu Ante Starčevića, gdje se početne cijene lokala kreću od 10 do 1.000 kn.

Cijeli tekst natječaja s popisom svih lokala, njihovom adresom, veličinom, namjenom i početnom cijenom najamnine možete vidjeti dolje u tekstu.

Ipak, ima i drugačijih primjera poput ugostiteljskog objekta „Mali princ“ na Trgu slobode, jednog od najatraktivnijih lokala u vlasništvu Grada koji nije niti bio u ponudi na proteklim natječajima zbog istrage USKOK-a vezano uz malverzacije oko najma. Taj je lokal veličine 67 četvornih metara preuzela tvrtka Superbar j.d.o.o.

Riječ je o tvrtki u čijem je vlasništvu i slastičarnica „Slasta“ na donjogradskoj tržnici koja je svojim asortimanom proizvoda osvojila Osječane pa je za očekivati kako će i „Mali princ“ uskoro ponovo otvoriti svoja vrata uz Slastine proizvode. Ovih dana trebao bi biti potpisan ugovor o najmu, no kada će „Mali princ“ ponovo početi s radom, još nije poznato.





Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Elena Sunček/Foto-arhiv031


Pročitajte i..
Grad odustao od iznajmljivanja slastičarnice Mali princ zbog istrage USKOK-a

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.04.2015. 14:26 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pročitajte i ostale Facebook komentare

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: