Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Odličan vikend za taekwondo klub Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65767
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.04.2015. 18:41 
Naslov:  Odličan vikend za taekwondo klub Osijek
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Proteklog vikenda 26. travnja 2015. održan je Memorijalni turnir Bljesak 1995 open u organizaciji taekwondo kluba Ogrc Novska. Na turnir je nastupilo 204 natjecatelja iz 22 kluba. Taekwondo klub Osijek nastupio je sa 8 boraca i jednim natjecateljom u kicku.

U konkurenciji mlađih kadeta nastupio je Filip Zahirović do 33kg koji uvjerljivo pobjeđuje sve svoje protivnike rezultatima (13:1,12:0 i 12:7) i tako osvaja zlatnu medalju i laskavu titulu najboljeg mlađeg kadeta turnira. U kategoriji -36kg mlađi kadet Petar Bede osvaja brončanu medalju izgubivši 4:0 od predstavnika „Rječine“ iz Rijeke. Mlađa kadetkinja u kategoriji -36kg Martina Ursa također osvaja brončanu medalju izgubivši polufinalnu borbu od predstavnice „Grobnika“ iz Rijeke 12:5.

Jedina kadetkinja iz taekwondo kluba „Osijek“ na ovom turniru Lucija Bede (-55kg) gubi u borbi za medalju i ovaj puta ostaje bez medalje.



U juniorskoj kategoriji nastupaju Hana Marković i Rea Bede (obje -55kg), koje pobjeđuju sve svoje protivnice i nalaze se u finalu, u kojem ovaj puta više sreće i spretnosti ima Hana i pobjeđuje rezultatom 5:3, te osvaja zlatnu medalju i laskavu titulu najbolje juniorke turnira, a Rea se mora zadovoljiti srebrom. Juniorka Laura Zahirović osvaja zlatnu medalju u kategoriji (-59kg), pobjedom u finalu nad predstavnicom „Plitvica“ 13:1. Juniorka Petra Štrbik osvaja srebrnu medalju u kategoriji (+68kg) izgubivši u finalu od predstavnice „Plitvica“ 12:6.

U kategoriji kick (udaranje u vreću s elektronskim oklopom, što više udaraca u 20 sekundi) po prvi puta nastupa mladi Daniel Markoš u konkurenciji dječaka 2008. godište i nažalost gubi u borbi za medalju i plasmana na treće mjesto, ali na njegovu sreću organizator je namijenio utješne medalje za natjecatelje u kicku koji ostanu bez plasmana, tako da i on nosi lijepu uspomenu s ovog natjecanja.





Tekst i foto: Damir Zahirović

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
objektivnost
Offline
Ukupno postova: 5
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.06.2015. 14:07 
Naslov:  Re: Odličan vikend za taekwondo klub Osijek
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

čestitke!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: