Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Centar kulture tijela Gea: Uz Metabolic Yogu do odličnog tijela! [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.04.2015. 19:57 
Naslov:  Centar kulture tijela Gea: Uz Metabolic Yogu do odličnog tijela! [nagradna igra je završena]
30.04.2015. 19:57
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Proljeće nas mami na pojačanu tjelesnu aktivnost, ljeto se opasni približilo u kalendaru, a naša tijela žude za promjenom, aktivacijom i potrošnjom preko zime stvorenih zaliha. Mnogo je pak onih koji se žele pokrenuti, ali nisu raspoloženi za programe visokog intenziteta, koljena su im preosjetljiva za koreografije i poskoke, a radni dan prenaporan za agresivne i prezahtjevne treninge. No unatoč tome imaju potrebu za aktivacijom potrošnje masnih zaliha, podizanjem razine metabolizma i tjelesne energije.

Centar kulture tijela Gea, Šamačka 11, poklanja članarinu za svibanj u programu Metabolic Yoga (utorkom i četvrtkom u 19:50) koji zadovoljava gore navedene potrebe. Odličan je za pokretanje organizma u nižoj aerobnoj zoni za razgradnju masnih naslaga, no unutar srednje kategorije tempa i intenziteta te nije pretjerano agresivan za osjetljiva koljena ili kralježnicu.

Yoga vas čini gipkim, čvrstim i vitalnim, a specifičnost ovog jedinstvenog i učinkovitog programa je dodatna komponenta tempa, intenziteta i brzine izmjene položaja. Metabolic Yoga podiže puls, aktivira potrošnju masnih zaliha i izlučivanje štetnih produkata te općenito ubrzava izmjenu tvari u organizmu. Ovaj je program namijenjen svima koji žele poboljšati funkcionalnost tijela, stanje kralježnice i posturalnih mišića, ali i produbiti disanje, poraditi na fleksibilnosti, mišićnom tonusu, kondiciji, regulaciji tjelesne težine i ravnoteži. Metabolic Yoga je egzotični izazov koji će vas zaokupiti, ispuniti, ali i dobro uznojiti!

Centar kulture tijela Gea isključivo je ženski centar, a uz profesoricu kineziologije s 20 godina iskustvau rekreaciji, sve su voditeljice nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Dodatni info možete dobiti na 098/ 18 19 813 ili na centargea.com



Nagradna igra
Portal Osijek031.com poklanja 1x1 mjesečnu članarinu za program Metabolic Yoga vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "S Osijek031.com želim vježbati Metabolic Yogu!"
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]


Nagradna igra je završena, a sretna dobitnica je:
Marija Buntić

Dobitnica će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: