Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Započela rekonstrukcija nogostupa i ceste u Donjem gradu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65789
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.04.2015. 15:44 
Naslov:  Započela rekonstrukcija nogostupa i ceste u Donjem gradu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradonačelnik Ivan Vrkić, sa zamjenikom Denisom Ambrušem i ostalim suradnicima te predstavnicima GČ Donji grad, obišao je radove u Gupčevoj i Šimunovićevoj ulici.

Riječ je o radovima na rekonstrukciji nogostupa, ceste i kolnih pristupa obiteljskim kućama. U Ulici Matije Gupca djelatnici Unikoma uklonili su stari nogostup, postavili novu konstrukciju te novi završni sloj asfalta s rubnjacima i rigolama. U Ulici Dinka Šimunovića obavljena je nivelacija postojeće ceste cementnom stabilizacijom, podizanje poklopaca i presvlačenje novog sloja asfalta te uređen prilaz obiteljskim kućama. Ukupna vrijednost radova na tim lokacijama iznosi 180.000,00 kuna.



Ujedno, gradonačelnik se upoznao sa stanjem kolnika i nogostupa u Cvjetkovoj ulici, na dijelu između Crkvene i Kišpatićeve, te najavio razmatranje mogućnosti rješavanja ove komunalne problematike.







Tekst i foto: Osijek.hr

Pročitajte i..
Započela obnova nogostupa u Donjem gradu

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: