Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Exit: Scientific Bvana iz Lagune vs. Mirki Maus / Dreamz of U / Zarkoff / SOK / DJ Buraz / ReAfter party w MAX

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.04.2015. 13:15 
Naslov:  Exit: Scientific Bvana iz Lagune vs. Mirki Maus / Dreamz of U / Zarkoff / SOK / DJ Buraz / ReAfter p
Od 24.04.2015. 22:00 do 25.04.2015. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Exitu:

Petak, 24. travnja 2015.
Za kraj mjeseca pripremili su vam okrsaj titana u podrumu kluba. U ljevom kutu direktno iz lagune dolazi BVANA dok u desnom kutu stoji poluteskas MIKRI MAUS.

Tko ce koga nokautirati moci cete provjeriti za 30kn u areni podruma EXIT,dok su na dan borbe ulaznice 40kn. Ulaznice na ovaj spektakl su LIMITIRANE , a kupit ih možete od 10.04. na sanku kluba EXIT.

Dakle:
Upad : 30 / 40 kn
Start : 00:00 h



Subota, 25. travnja 2015.

Phonogram u suradnji s Sensorium studijem predstavlja elektronički spektakl kombiniranjem koncepta partija i koncerta. U subotu 25. travnja 2015. u klubu Exit u Osijeku nastupit će londonski producent Scientific Dreamz of U, sisački producent Zarkoff i zagrebački producent Sok iz Sensorium radionice, a podršku će im pružiti DJ Buraz iz Zagreba.

Događaj počinje u 22 sata a cijena ulaznice iznosi 20 kn prije ponoći a 30 kn nakon ponoći.

Scientific Dreamz of U je čvorište pozitivnih energija koje se mogu opisati kao psihičke projekcije ovog samozatajnog eksperimentalnog nanotehnologa. Ovaj projekt spaja elemente new agea i trancea s dubljim slojevima techna i elektronike te stvara sinestezijsku proslavu jedinstva uma i tijela. Raznovrsne se trake stapaju u ezoterični techno set, koji obiluje vlastitom produkcijom i editima. Karijeru ispisuje na sjajnim etiketama: 1080p, Creme Organization, Tabernacle Records i R-Zone

Zarkoff (live act)
Zakoffov zvuk mračne elektronike imali smo priliku upoznati prije nešto manje od pola godine kada je u klubu Exit nastupio s Le Chocolat Noir. Prošla je godina za Zarkoffa bila obilježena prije svega mnogim izdanjima i radom vezanim uz studio Sensorium. Objavljen je album grupe Sumerian Fleet (za kultni label Dark Entries Records), čiji je član zajedno s Mr Paulijem i A. Tyrellom, zatim album s Popsimonova za talijanski J.A.M. Traxx, tri EP-a, nekoliko kompilacija na kojima je sudjelovao i nekoliko remikseva.

Većinu vremena u studiju ipak provodi radeći u tehničkim ulogama za druge producente i bendove. Popis autora za koje radi mastering poprilično je impresivan, pogotovo ako se uzme u obzir da je studio Sensorium D.I.Y. pogon sastavljen prije samo tri godine s minimalnim sredstvima. Gotovo sva Creme Organization i R Zone izdanja tamo dobivaju mastering tretman, tako da se među klijentima nalaze Legowelt Music, M. Hawkes, Benedikt Frey, J. Velez, L. Lozano, IVVVO, N. Simoncino i mnogi drugi, a odnedavno i novi label H. Hauff, Return to Disorder. Kao autor prisutan je već desetak godina, od prvih izdanja za zagrebački label Home Made Electronica, zapažen po kombiniranju electra s raznim žanrovima, čak i ne-elektronskim, te po prepoznatljivom baritonu koji ga je uvijek izdvajao od sličnih actova.

Upravo je snimio novi album pod radnim naslovom „Sweet Obsolete“ za francuski label Unknown Pleasures Records u kojem, unatoč sveprisutnim ritam mašinama i sint bas linijama, dosta naginje prema post-punku, na trenutke i glam rocku.
Još jedna najava novog izdanja odnosi se na FFFC, duo kojeg čine Zarkoff i Le Chocolat Noir. Nakon višegodišnje pauze, dvojac je napravio stilski zaokret od electro wave-a prema klupskom zvuku. Materijal snimljen tijekom jeseni u napuštenom laboratoriju Željezare Sisak izlazi u obliku EP-ja na nizozemskom labelu L'enfant terrible Records / Gooiland Elektro

SOK (live act)
SOK je producent elektroničke glazbe iz Zagreba koji je u glazbenim vodama od 2000. godine kroz razne projekte poput How Convinient, a nedavno je počeo samostalno stvarati glazbu i izvoditi ju u live obliku. Sistematični kompozitor na strojevima, stvara zreli ferment techna i acid housea, koji na podiju djeluje opojno i hipnotički. Acid koji ne siluje filtere, nego atmosferu gradi sklapajući beatove i sint linije na licu mjesta. Malo zločesto, malo melankolično i uvijek sa stilom.

DJ Buraz
je tvoj mladji brat. Puca kao kokica






Ovu subotu kod takozvane "školjke" održava se ReART festival umjetnosti i rukotvorina.

Čim zađe sunce ekipa se seli na službeni after u Club EXIT Osijek, gdje ih na gramofonima dočekuje gospodin MAX (revolt djs) koji priprema samo najmasniju selekciju funka, soula, breaksa, dnb i inih podžanrova koji će vas tjerat na chagicu do samog jutra.

Postava EXITA i ovog puta, kao podizaće atmosfere, na akciju stavlja MEDICU i PELINKOVAC koji ce te moci pazariti za 7kn.

Ulaz na after je BESPLATAN, a početak je zakazan za 22:00


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: