Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



BIOS: KKI COWORK

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.04.2015. 14:21 
Naslov:  BIOS: KKI COWORK
23.04.2015. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

KKI COWORK je kreativna radionica razrade projektnih ideja na temu društvenih inovacija i Social impact-a u kulturno kreativnom sektoru. Radionica je namijenjena studentima, malim i srednjim poduzetnicima te zaposlenicima javnih institucija. Cilj radionice je kreiranje projekata uz medusektorsku suradnju, te interdisciplinarni pristup kreiranju poslovnih modela na tržištu kreativne ekonomije. Radionica će se održati u četvrtak, 23. travnja 2015. godine u BIOS-u s početkom u 09:00 sati.

Vrsta događaja: Kreativna radionica
Predviđeno trajanje dogadaja: 300 min
Mjesto događaja: COWORKING OS BIOS; Josipa Jurja Strossmayera 341
Izlagač: Jesenka Ricl, mag.art.; Sven Špehar, univ.spec.oec.
Institucija: Hrvatsko društvo kulturnog turizma

Kratki životopis:
Jesenka Ricl, predsjednica i osnivacica CroCulTour – Hrvatskog društva kulturnog turizma, laureatkinja EUNIC Fellowship Programa 2014., magistra umjetnosti i specijalist marketinga posebnih podrucja.

Sven Špehar, Coworking Osijek - voditelj projekta. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Osijeku gdje nastavlja obrazovanje i stjece titulu magistar specijalist na poslijediplomskom specijalistickom studiju (smjer: Organizacija i management).

Fokusirana, kreativna i visoko motivirana osoba sa sedmogodišnjim iskustvom u vodecim korporacijama u podrucju marketinga, vodenju marki i vodenju projekata. Orijentirana na komunikacijske vještine i nekonvencionalna rješenja za efikasno ostvarenje ciljeva uz održavanje dobrih odnosa s kolegama i poslovnim suradnicima. Spremna za razvoj karijere i nove izazove u podrucju vodenja projekata, edukacije, marketinških komunikacija i marketing menadžmenta.

Opis događaja: KKI COWORK je kreativna radionica razrade projektnih ideja na temu društvenih inovacija i Social impact-a u kulturno kreativnom sektoru. Radionica je namijenjena studentima, malim i srednjim poduzetnicima te zaposlenicima javnih institucija. Cilj radionice je kreiranje projekata uz medusektorsku suradnju, te interdisciplinarni pristup kreiranju poslovnih modela na tržištu kreativne ekonomije.

NAPOMENA: Radionica se održava u prostorima Biosa. Nakon prijave organizatori ce kontaktirati prijavljene sudionike za slanje motivacijskog pisma.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
jacika
Offline
Ukupno postova: 296
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.04.2015. 17:53 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

..ukoliko je netko htio biti sudionik (pa zbog bilo kojih razloga nije) - imate i prezentaciju rada na EFOS-u: www.efos.hr/kreativna-riznica - nadamo se da će to biti dobar početak pozitivne sinergije struke (iz raznih područja djelovanja), građana..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: