Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



6. Memorijal Darka Paurića [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.04.2015. 10:16 
Naslov:  6. Memorijal Darka Paurića [2015.]
21.05.2015. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Šesto izdanje tamburaškog koncerta Radio Osijeka- Memorijala Darka Paurića bit će održano 21. svibnja 2015. godine u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku.

Radio Osijek šestu godinu zaredom organizira "Memorijal Darka Paurića" u znak sjećanja na našeg glazbenog urednika i novinara te velikog promotora tamburaške glazbe. Memorijalni koncert bit će održan u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku u četvrtak, 21. svibnja 2015. godine s početkom u 20 sati. Nastupit će provjerena imena naše tamburaške scene, ali i neka nova lica i mladi tamburaški sastavi. Raduje nas što su se ove godine pozivu Radio Osijeka odazvali tamburaški sastavi Kristali, Iločke bekrije, Kas, Vranac, Garavi, Bosutski bećari te solisti Cecilija i Šima Jovanovac. Dvosatni program bit će izravno prenesen u programu Radio Osijeka, dok će u snimci uživati i slušatelji 1. programa Hrvatskoga radija. Najavljeno je kako bi snimka memorijalnoga koncerta trebala biti emitirana i na Hrvatskoj televiziji te djelomično na nekoliko lokalnih televizija. Za koncert je tiskano samo 250 ulaznica kojima će tijekom svibnja biti nagrađeni slušatelji Radio Osijeka, posebice nedjeljne emisije „Ritam šokadije“ koju je pokrenuo upravo Darko Paurić te „Desetice“ koju je godinama uređivao i vodio. Dio ulaznica bit će pušten u promet na Facebook stranici Radio Osijeka te ih tamo možete i rezervirati.

I ove će godine Memorijal Darka Paurića biti pravo mjesto za susret tamburaša-glazbenika i novinara iz ovog dijela Hrvatske te prilika za promociju novosti u tamburaškoj glazbi i mladih tamburaških sastava, što je i glavni cilj tamburaškoga memorijalnog koncerta.

Voditelji programa u Dječjem kazalištu su Tatjana Grganović i Davor Lončarić. Uoči izravnoga prijenosa na Radio Osijeku sudionike koncerta ugostit će Zvonimir Mandić u posebnoj emisiji izravno od 19 sati i 30 minuta.

Za šesto izdanje Memorijala Darka Paurića vlada veliko zanimanje, no 250 ulaznica nije prodavano nego su podijeljene slušateljima Radio Osijeka i to najviše u dvjema emisijama koje je godinama uređivao i vodio Darko Paurić, a još uvijek postoje u programu Radio Osijeka i vrlo su slušane- Desetica i Ritam šokadije. Ograničen kapacitet kazališta, koje nosi ime Branka Mihaljevića, mentora Darka Paurića i niza vrsnih radijskih novinara i voditelja, bio je i razlogom za organizaciju izravnoga radijskog i internetskog prijenosa koncerta.

I ove će godine Memorijal Darka Paurića biti pravo mjesto za susret tamburaša-glazbenika i novinara iz ovog dijela Hrvatske te prilika za promociju novosti u tamburaškoj glazbi i mladih tamburaških sastava, što je i glavni cilj tamburaškoga koncerta.



Pročitajte i..
[FOTO] Održan peti "Memorijal Darka Paurića" [2014.]
[FOTO] Slavonski tamburaši i Mladen Grdović raspjevali i rasplesali Osječane

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: