Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



11. seminar studentskih radija "HearME" [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.04.2015. 17:59 
Naslov:  11. seminar studentskih radija "HearME" [2015.]
Od 15.05.2015. 8:00 do 16.05.2015. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[11.5.2015.] Program započinje u petak, 15. svibnja 2015. godine svečanom sjednicom Elektroničkog fakulteta. Toga će se dana ujedno obilježiti svečano otvorenje te početak emitiranja Studentskog radija UNIOS na frekvenciji 107,8 FM.
Istoga dana, u sklopu festivala, predavanje „O ulozi građana u medijskom prostoru“ održat će doc.dr.sc Predrag Zima na Elektrotehničkom fakultetu (Kampus). Na Odjelu za kulturologiju, u 18 sati, uslijedit će otvorenje izložbe „Pogonsko gorivo“ - izložba povijesti osječkog rocka 70-ih i 80-ih godina u organizaciji studenata druge godine diplomskog studija Odjela za kulturologiju. Završetak prvog dana seminara obilježit će se u Old bridgepubu u 20 sati uz zabavu i natjecateljski dio programa.

U subotu, 16. svibnja 2015. godine, na Odjelu za kulturologiju održat će se dva predavanja. U 11 sati na programu je predavanje „Civilno društvo i demokracija“, a predavač je Lejla Šehić Relić. U 12 sati slijedi predavanjeMarijanaGubine na temu „Kultura mira“.Uzavršnom dijelu seminarasudionici HearMe-a proći će Osijekom u Party Tramvaju, a cijeli će se festival zaokružiti oproštajnom zabavom u klubu Epic. Cilj je seminara razmjena radijskih iskustava i znanja te stvaranje Mreže studentskih radija, uz kvalitetna predavanja, radionice i zabava pa su stoga svi događaji otvorni za javnost.

Seminar organiziraju Elektrotehnički fakultet Osijek, Studentski Radio UNIOS te studenti Odjela za kulturologiju. Uz studente Sveučilišta J. J. Strossmayer iz Osijeka sudionici seminara su studentske radio stanice:
UNIDU – Dubrovnik
Radio Treći – Mostar
Radio STUDENT – Zagreb
Radio Študent – Ljubljana
Radio SOVA – Rijeka
Student FM 92.9 – Skopje
Radio MARŠ – Maribor
Radio KRŠ – Podgorica
Slušaonica 6 – Beograd
92 FM – Slavonski Brod



[klik za uvećanje]



[17.4.2015.] U Osijeku, 15. i 16. svibnja 2015. godine, održava se 11. seminar studentskih radija pod nazivom HearME.

Sudionici seminara su studenti, predstavnici radijskih postaja iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbije i Makedonije, a seminar organiziraju Elektrotehnički fakultet Osijek, Studentski Radio UNIOS te studenti Odjela za kulturologiju. Cilj seminara je razmjena radijskih iskustava i znanja te stvaranje Mreže studentskih radija, ali i dobra zabava.

Program uključuje različite seminare vodećih stručnjaka u ovome području, izložbu pod nazivom „Pogonsko gorivo“ u Muzeju Slavonije, party tramvaj, veliki oproštajni party i druge razne aktivnosti!

Na događaje su pozvani svi zainteresirani.

Pratite ih jer će uskoro biti objavljeno više informacija te kompletni program seminara, a sve objave vezane uz ovaj događaj možete pratiti na službenoj stranici Studentskog radija UNIOS: radio.unios.hr/ , te na njihovoj facebook stranici: facebook.com/RadioEtfos?fref=ts


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: