Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HNS: Po tko zna koji puta razvidno je kako za Grad Osijek očito ne vrijede isti kriteriji kao i za županiju Osječko-baranjsku, barem kada je u pitanju politička perspektiva HDSSB-a

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.04.2015. 15:23 
Naslov:  HNS: Po tko zna koji puta razvidno je kako za Grad Osijek očito ne vrijede isti kriteriji kao i za ž
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Obzirom na najnovije napade i pozive iz HDSSB-a na očitovanje, a povodom najavljenog smanjenja rodiljnih naknada u Gradu Osijeku:

Radi se o nastavku nedosljednosti i zlonamjernoj zamjeni teza. HDSSB sada proziva gradonačelnika zbog smanjivanja sredstava, a njihov bivši predsjednik i aktualni župan, poznat je po tome što je odbio amandman HNS-a kojim je traženo povećanje rodiljnih naknada s 500 na 1000 kuna (kolika je naknada sada u Osijeku, nakon smanjenja).

Dakle, HDSSB izbjegava u županiji, u kojoj je na vlasti, prihvatiti i promovirati mjere za novorođene, dok za te iste mjere proziva gradonačelnika u gradu u kojemu djeluju u oporbi. Županija koja za razliku od grada upravo ide s prijedlogom povećanja ionako već gotovo rekordnog proračuna. Licemjerno i bezobrazno.
Po tko zna koji puta razvidno je kako za Grad Osijek očito ne vrijede isti kriteriji kao i za županiju Osječko-baranjsku, barem kada je u pitanju politička perspektiva HDSSB-a.

Zbog toga je ključno pitanje: Zašto kritiku koju su uputili gradonačelniku Osijeka zapravo ne pretvore u konstruktivno djelovanje u županijskoj skupštini, gdje su već odavno zaboravili na naše prijedloge koje su odbili? Vjerojatno zbog toga što ti dobri prijedlozi nisu njihovi.

tekst i foto: Stjepan Čuraj, Predsjednik ŽO i predsjednik Kluba vijećnika HNS-a u Županijskoj skupštini

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: