Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Epic: Epic dub 1st Anniversary w/ Digitron Sound System & guests [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.04.2015. 15:05 
Naslov:  Epic: Epic dub 1st Anniversary w/ Digitron Sound System & guests [nagradna igra je završena]
25.04.2015. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prošla je već puna godina dana otkada je Epic dub Session započeo svoju priču. Kako bi lijepo zaokružili prvu obljetnicu vraćaju se na početak te nam u goste ponovno dolazi Digitron Soundsystem. Nakon prvog izdanja s njima koje je privuklo veliku pozornost, ovaj put se vraćamo puno iskusniji, jači i s još više bassa.

Digitronima će se ovaj put pridružiti Natty Riddim sound iz Subotice i slavonska reggae škola Slavonija Vibes Syndicate.

Digitron Soundsystem
- Natty Riddim Sound | Slavonija Vibes Syndicate, 25. travnja s početkom u 22:00 sata u klubu Epic, DC, cijena upada je 30 kn

Epic dub Session slavi prvu godinu djelovanja na osječkoj sceni i u klubu Epic uz Digitron Sound System s kojim je cijela priča i započela, a kao gosti pridružit će im se Natty Riddim Sound i Slavonija Vibes Syndicate. Nađemo se na valovima bassa! Godina dana brzo je prošla, neka nova energija u Osijek je došla, klub Epic je postao mjesto kulture i različitih pogleda na svijet što zure.

Prije godinu dana ušli smo u sobu bassa, iz nje nismo nikad izašli a ima nas masa, volimo zamračen prostor i zadimljen zrak, samo ponekad nekome jako padne tlak. Srećom Dr.Obi je tu da vrati vas korjenima, dok Vrx se bavi neki budućim vremenima i ritmovima repetitivnim koji izlaze iz srca, koje samo za ples i dobrotu kuca.

Vrx - Dr.Obi - Jew Boy:
Balkan dub defendersi su na dub putovanju koje je počelo 2003. sa bendom Radikal Dub Kolektiv, U godinama aktivnog sudjelovanja na hrvatskoj "dub sceni" te ljubavlju prema digitalnom dubu međunarodno su prepoznati po svojoj heavy dub produkciji i selekciji.

Zeleni sound već godinama stvara potrese diljem Hrvatske, od Osijeka do Pule, po klubovima i halama, šumama i planinama i širi poruku jedinstva, ljubavi i bolesno dobre zabave. Posljednji put u Osijeku na prvom Epic dub Sessionu ples nije prestao do ranih jutarnjih sati, a mnogi su ostali zaprešašteni sirovom snagom bassa. Uz Digitron čeka vas roots 2 mothership selekcija dubova iz godine 5000te, kojim će i predstaviti zvuk DUB FREEQS at MoDem Festival, novog ultimativnog dub floora kojem su domaćini.

Natty Riddim Sound:
Vjerna rasta eskadrila iz Subotice već dugi niz godina regiju bombardira pozitivnom energijom putem mnogobrojnih nastupa i organizacija, fokusiranih isključivo na promoviranje reggae glazbe i kulture.

Darez Selecta, Lewangz i Yaman Selecta su podržavali i pružali ljubav Epic dub priči od samog početka i zato je vrijeme da predstave svoj rad.

Njihovi performansi se sastoje od jedinstvenih selekcija s vinila i diskova, uglavnom rootsa i duba, popraćenih freestyle kombinacijom perkusija, melodike i vokala.

Kroz svoj rad su ostvarili suradnju s gotovo svim srpskim soundsystemima i DJ-ima, a isto tako i s mnogim artistima širom svijeta, pa u svojoj kolekciji posjeduju veliki broj ekskluzivnih dubplateova.

Slavonija Vibes Syndicate:
Mefa, Vedran i Draško su stari poznanici i pioniri slavonske reggae i dub scene. Kroz djelovanje kolektiva Revolt DJ's, Glechudesa i Brlog Predstavlja širili su taj bas gdje god im se pružila prilika, od Valpova do Sirije.

Na plesnom podijima Epica su s nama od samog početka, a sada dolaze predstaviti presjek svega što se novo nudi na svjetskoj reggae i dub sceni i započeti neki val pozitivnih vibracija. Za kraj pokušat će se još jednom prisjetiti svih koji su bili Epic dub Session kroz prvih godinu dana učenja i stasanja, nadamo se da se vidimo i u idućoj!



Nagradna igra
Portal Osijek031.com poklanja 2x1 ulaznicu za Epic dub 1st Anniversary vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "Osijek031.com me vodi na Epic dub 1st Anniversary!"
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]

Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Josip Ujević
David Kotarski

Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!
]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: