Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kuna putovanja vodi vas na "Tip top ljetovanje, Biograd na moru 2015." - Prijavite se!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.04.2015. 14:45 
Naslov:  Kuna putovanja vodi vas na "Tip top ljetovanje, Biograd na moru 2015." - Prijavite se!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ove godine, kao i svake do sada, turistička agencija "Kuna putovanja", pripremila je samo za vas ponudu za ljetovanje na našem Jadranu. Destinacija je Biograd na moru, grad i luka u sjevernoj Dalmaciji, 28 km udaljen od Zadra i 35 km udaljen od Vodica. Nekoć kraljevski grad, danas poželjna destinacija, Biograd će svakako zadovoljiti vaše želje za savršenim godišnjim odmorom.

Biograd na moru, zaista ima zanimljiv zemljopisni položaj i to u samom središtu jadranske obale, okružen je rivama i marinom gdje je preko sezone neopisiva gužva. Također pruža mogućnost obilaska nekoliko nacionalnih parkova koji ga okružuju : Kornati, Krka , Paklenica , te parkove prirode: Telaščica i Vransko jezero.

Biograd na moru, atraktivni je gradić sa odličnim noćnim provodom, sa više noćnih klubova gdje možete izaći i zabaviti se do kasnih noćnih sati. Svakako Vodice i Zadar, kao atraktivna mjesta gdje se može izaći u život, su na 30-tak kilometara udaljena. Cijena redovne linije koja povezuje Vodice ili Zadar, je otprilike 20-tak kn. Osim noćnih klubova, svakodnevno se u gradu svira živa glazba, tu su i klape, grupe i poznati estradni pjevači od Jasmina Stavrosa, Tonija Cetinskog do Saše Matića i Sandre Afrike...

Navodimo nekoliko glavnih noćnih klubova u Biogradu i okolnim mjestima: Riva Sumpres, Lavander bar, Poco-loco, Quin bar, Sagapo, Disco Aqua, Makina, Vanila bar, Lloyd, Hitch bar, Hacienda, Skala i još mnogi!



Biograd na moru, posjeduje bogati izbor plaža koje su na raspolaganju. Od nudističkih, do plaža na kojima je party, sve do zavučenih, gradskih i dječjih plaža. Jedna od glavnih prednosti plaža na Biogradu je da su sve jako dobro uređene i čiste, te organizirane sa mnogim aktivnostima kao što su: surfing, pedaline, odbojka na pjesku, rent a boat, ronjenje, košarka, rukomet, boćanje, mini golf i mnoge druge.

Navodimo plaže gdje ćete se kupati i uživati: plaža Soline, Dražica, Crvena luka, plaža Bošana, niz malih plaža dugih 4km, mogućnost odlaska na plaže u mjesta: otok Pašman, Sv.Filip Jakov, otok Sv.Katarina.



Ljetovanje u Biogradu na moru planirano je u trajanju od 7 dana!

Koja je cijena i što je sve uključeno?!
Cijena sedmodnevnog ljetovanja u Biogradu na moru je 1395,00 kn!

U cijenu je uključeno :
- Noćenje u apartmanima sa 3* - slike smještaja pogledajte ovdje
- Polupansion u restoranu ( doručak i večera )
- Boravišna pristojba
- Osiguranje od odgovornosti i jamčevina
- Troškovi organizacije
- Popust za razgledavanje nacionalnih parkova sa brodom.
- Mogućnost kupovine povratne autobusne karte Čazmatrans d.d.
- Korištenje dvorišta uz roštilj
- Besplatan parking

Plaćanje će biti izvršeno u poslovnici ili na broj računa agencije. Odobravamo mogućnost plaćanja na rate putem tekućeg računa ili kreditnih kartica, slanje općih uplatnica putem e-pošte ili plaćanje u poslovnici.

Plaćanje u poslovnici je odobreno na 5 rata, 279,00 kn / mjesečno!

Prva rata kreće 25. travnja 2015.
- ostale rate do polaska na ljetovanje.
- za plaćanje kreditnom karticom na 6 rata cijena je: 1468,00 kn

Organizirani datumi za odlazak na ljetovanje su:
- 14. srpnja - 20. srpnja 2015.
- 20. srpnja - 26. srpnja 2015.
- 26. srpnja - 01. kolovoza 2015.
- 01. kolovoza - 07. kolovoza 2015.
- 07. kolovoza - 13. kolovoza 2015.
- 13. kolovoza - 19. kolovoza 2015.

Ukoliko želite uzeti dodatni dan ili Vam ovi datumi ne odgovaraju, javite nam se kako bi se mogli dogovoriti prema vašim željama.

Odobravamo popuste za djecu, koje možete saznati pozivom na jedan od naših kontakt telefona.

Naša ponuda kreirana je sa idejom da se opustite i uživate u svakom trenutku provedenom na odmoru. Smještaj koji Vam nudimo je na bazi dvokrevetnih i trokrevetnih soba i apartmanskih smještaja sa četiri i više kreveta, idealno za obitelji ili grupe prijatelja. Restoran u kojem će Vas svakodnevno dočekati friško servirani slatki i slani doručak, te topla večera, svakako je dio komocije koji dobivate odabirom ove ponude. Za Vas će vrsni kuhari pripremati razna jela, od dobre ribe, morskih plodova do finih odrezaka sa prilozima.

Opustite se i odlučite se za ljetovanje u Biogradu na moru, svojim iskustvom i pomnim odabirom sadržaja aranžmana, te same destinacije, zasigurno ćemo Vas vratiti sretne i nasmijane, te odmorne i zadovoljne svojim kućama.

Prijavite se ovdje.

Prijavu možete obaviti i na kontakt telefon: +385 99 700 000 2













[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: