Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



ORaH: "Smanjene naknade za djecu"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.04.2015. 14:06 
Naslov:  ORaH: "Smanjene naknade za djecu"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kada čelništvo grada koje je u platnom razredu iznad 12 000 kuna donosi odluke koje se tiču i velike većine građana koji rade za manje od 5 000 kuna, svatko iole razuman očekuje da će takve odluke biti u korist onih koji manje imaju. No ne i u slučaju čelništva grada Osijeka.

U situaciji kada stanovništvo masovno napušta naš grad i kada se iz godine u godinu rađa sve manji broj djece, smanjiti novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta na 1000 kuna je sve samo ne nužno potrebna pronatalitetna politika, pompozno najavljivana kroz predizborna obećanja.

Stoga Gradska organizacija ORaH-a Osijek izražava svoje duboko razočarenje takvom odlukom, ali i zabrinutost budućim potezima gradske vlasti, jer smatramo da se ušteda unutar Gradskog proračuna može ostvariti na daleko humaniji način. Između ostaloga uvođenjem imovinskog cenzusa, pa i smanjenjem plaća unutar gradskog sustava. Zašto ne? Sjetimo se samo primjera Metkovića!



Tekst i foto: Gradska organizacija Osijek, Povjerenik Gradske organizacije, Mladen Čabarkapa

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: