Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HŽ Infrastruktura iznajmljuje 160 kvadrata poslovnog prostora na osječkom kolodvoru

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.04.2015. 12:46 
Naslov:  HŽ Infrastruktura iznajmljuje 160 kvadrata poslovnog prostora na osječkom kolodvoru
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tvrtka HŽ Infrastruktura, pritisnuta teškom ekonomskom situacijom, odlučila je prodati ili dati u zakup neiskorištene nekretnine u svome vlasništvu.

A takvih nekretnina ima podosta. Između ostalog, u zakup su ponuđene poslovne zgrade, skladišni prostori, zemljišta, vile i hoteli na Jadranu te bivša željeznička odmarališta i konačišta.

Takvih objekata ima dosta i u Slavoniji, a među njima je i poslovni prostor površine 160 četvornih metara u glavnoj zgradi osječkog željezničkog kolodvora namijenjen za trgovačku ili ugostiteljsku djelatnost. Također se iznajmljuje i jedan manji prostor od 20 kvadrata koji se može koristiti kao ured. Početna cijena mjesečnog zakupa je 46 kuna po kvadratu.

Od ostalih slavonsko-baranjskih gradova, u zakup se daje poslovni prostor s 15 uredskih prostorija na kolodvoru u Belom Manastiru ukupne površine 261 kvadrat po cijeni od 11,50 kuna po kvadratu. U Belišću je ponuđena u zakup bivša zgrada kolodvora (80 kvadrata) po cijeni od 26,82 kuna za četvorni metar mjesečno. U zgradi kolodvora u Slavonskom Brodu u zakup se daje poslovni prostor veličine 862 kvadrata te manji ured od 12 kvadrata po cijeni od 30,66 kuna po kvadratu mjesečno.

Na vinkovačkom kolodvoru u zakup se nude dva manja poslovna prostora te poslovni prostor na katu zgrade, površine 185 kvadrata po cijeni od 15,33 kune za kvadrat mjesečno. U zakup je ponuđen i zatvoren skladišni prostor od 216 kvadrata (7,66 kn/m2 mjesečno), kao i zatvoreno skladište na kolodvoru u Županji površine 460 kvadrata, s počenim iznosom zakupnine od 9,58 kuna po kvadratu te čitav objekt bivše kolodvorske zgrade u Privlaci, površine 214 kvadrata, po početnoj cijeni zakupnine 15,33 kn/m2.

Rok za dostavu ponuda na natječaj za zakup poslovnih prostora je 23. travnja ove godine, a ugovor o zakupu se potpisuje na najmanje pet godina.

Detaljnije informacije o prodaji i zakupu mogu se vidjeti na internetskim stranicama HŽ infrastrukture (hzinfra.hr/nekretnine).





Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Daniel Antunović/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: