Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



"Potrošači, upoznajte svoja prava!" - Edukativno i zabavno događanje održano na Ekonomskom fakultetu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.04.2015. 12:19 
Naslov:  "Potrošači, upoznajte svoja prava!" - Edukativno i zabavno događanje održano na Ekonomskom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

"Udruga "Potrošački forum", u sklopu aktualne kampanje Europske komisije "Potrošači, upoznajte svoja prava!" i u suradnji s Ekonomskim fakultetom i doc.dr.sc. Ljerkom Sedlan-König, organizirala je 15. travnja 2015. na Ekonomskom fakultetu u Osijeku edukativno i zabavno događanje usmjereno na ciljnu skupinu studenata svih osječkih fakulteta.

Jednosatno predavanje na temu "Prava potrošača u RH" održala je Dunja Mak, mag.iur., pravna savjetnica u Savjetovalištu za potrošače u Osijeku koje djeluje pri Udruzi "Potrošački forum". Nakon predavanja studenti su sudjelovali u kvizu znanja stečenog tijekom predavanja, a za one najuspješnije predviđene su i vrijedne nagrade u vidu tečaja stranog jezika, vikend putovanja za dvoje na Noć muzeja u Budimpešti, poklon bona u vrijednosti od 500,00 kuna u trgovačkom centru te USB stickova kao utješnih nagrada.



U nestrpljivom iščekivanju rezultata kviza, za studente je upriličena prigodna zakuska u Auli glagoljice Ekonomskog fakulteta te ih je zabavljao omiljeni osječki rocker Jimi. Nakon uvodnog pozdrava osječkog dogradonačelnika gospodina Vladimira Hama, završni inspirativan govor održao je prof. dr.sc.Vladimir Cini, dekan Ekonomskog fakulteta, koji je u ime Udruge najuspješnijim studentima uručio nagrade.



Bila je to još jedna u nizu aktivnosti Udruge "Potrošački forum" usmjerena na osvještavanje građana o njihovim potrošačkim pravima, s ciljem stvaranja suvremenog i pravednog potrošačkog ozračja u kojemu će se hrvatski potrošač, rame uz rame, približiti standardima potrošačke zaštite svojega europskog susjeda.

















Tekst i foto: Krešimir Strahonja

Najava: Ekonomski fakultet: "Potrošači, upoznajte svoja prava!"

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: