Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Započela obnova nogostupa u Donjem gradu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65767
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.04.2015. 10:01 
Naslov:  Započela obnova nogostupa u Donjem gradu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nogostupi u cijelom Donjem gradu u lošem su stanju i već godinama se traži njihova obnova. Ona je i započela ovog tjedna radovima u ulici Matije Gupca, ispred Saponije, koja se nalazi na listi prioriteta Gradske četvrti Donji grad.

Uskoro bi trebali početi i radovi u ulici Dinka Šimunovića, a u planu su i radovi u ulici Sv. Petka, Krstovoj, Kišpatićevoj, Banovoj, Crkvenoj, Sarajevskoj ulici, na Vukovarskoj cesti itd. Neke od tih ulica bile su na listi GČ i prošle godine, no zbog nedostatka novca došle su na red tek sada.

Inače, prošle godine za poboljšanje komunalne infrastrukture u Donjem gradu Grad je izdvojio 600.000 kuna, a ove godine, zbog stezanja remena, taj je iznos smanjen za 10% na 540.000 kn što nije dovoljno čak ni za kozmetičko krpanje nogostupa na najprometnijim ulicama. Naime, uz nogostupe, za uređenjem vape i nerazvrstane ceste, javna rasvjeta, dječja igrališta te ostali gradski sadržaji u tom dijelu grada. Također, iz GČ upozoravaju kako u prošloj godini nije pokrenuta niti jedna kapitalna investicija u ovom dijelu grada, a prema svemu sudeći neće ih biti ni ove.





Tekst: M.M./Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: