Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki zrakoplovni modelar Igor Nišević osvojio zlato

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.03.2015. 18:57 
Naslov:  Osječki zrakoplovni modelar Igor Nišević osvojio zlato
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U nedjelju, 28. ožujka u Ludbregu je održano natjecanju zrakoplovnih modelara koje se bodovalo za kup Hrvatske. Na njemu je sudjelovalo 48 modelara u dvije kategorije.

Osječanin Igor Nišević osvoji je prvo mjesto u kategoriji F1N-150 - dvoranskih modela koji se startaju pomoću gumice ispred Damira Markalausa AK Osa Kutina i treće plasiranog Damira Kosira MK Zaprešić.

U juniorskoj konkurenciji Matija Loinjak iz Osijeka je bio treći, Marina Pein CTK Čeminac druga, a prvi Antonio Ozimec AK Osa Kutina.



U kategoriji F1N - modeli raspona krila veći od 150 milimetara a izbacuju se rukom, Filip Glogoški je u juniorskoj konkurenciji zauzeo treće mjesto iza Antonia Ozimeca AK Osa Kutina dok je prvi bio Alen Tucman MK Zaprešić.

U konkurenciji mlađih juniora Matija Tolić AK Osijek tekođe zauzima treće mjesto iza Antonija Ozimeca kao drugog i Alena Tucmana MK Zaprešić kao prvog.



Ovim natjecanje završava prvi dio sezone i u kupu Hrvatske Igor Nišević čvrsto drži prvo mjesto, a Filip Glogoški treće u svojoj kategoriji te mirno očekuju jesenji nastavak sezone.

Njihov trener Antun Šikić zadovoljan je postignutim rezultatima, a posebno upornošću mladih snaga sekcije Zrakoplovnog modelarstva CTK Osijek-ZTK Grada Osijeka - Grgićem, Dankošem, Činčurakom i Kirinom koji su pokazali da se u budućnosti treba ozbiljno računati na njih.



Tekst: Nataša Dorić i Antun Šikić
Foto: članovi Aerokluba Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: