Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ispunjena srca i osmjeh na licima "Vukovarskih iskrica" u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.03.2015. 9:41 
Naslov:  Ispunjena srca i osmjeh na licima "Vukovarskih iskrica" u Osijeku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ispunjena srca, osmjeh na licima, sunčan dan, topli zagrljaji i zahvalnost samo su neke od riječi kojima se može opisati nedjeljni posjet članova Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom 'Vukovarske iskrice' Osijeku i NCLC Kuna. Prijateljstvo je to kojega krase mnoga druženja na radost svih članova obje udruge.

U prijepodnevnim satima Vukovarske iskrice stigle su na lijevu obalu Drave kako bi kroz nekoliko sati obišle ZOO vrt što je omogućila tvrtka Unikom. Obilazak ZOO vrta bila je samo jedna u nizu aktivnosti koje su im pripremili Lionsi u sklopu cjelodnevnog izleta. Pizzeria Toscana u Avenue Mallu pobrinula se za ručak Iskricama, a nakon kratkog predaha uslijedio je posjet prostoru MUP-a u Avenue Mallu. Na iznenađenje djelatnika Odjela prevencije i Interventne policije PU Osječko-baranjske, nekoliko članova Iskrica pokazalo je zavidno znanje borilačkih vještina koje će zasigurno još usavršiti uz savjete Interventne policije. Članovi NCLC Kuna unaprijed su pripremili još jedno iznenađenje Iskricama. Naime, prema fotografijama Iskrica, slikari Društva likovnih umjetnika amatera „Likar“ naslikali su njihove portrete i izložili ih u svom atelijeru što je izazvalo veliko oduševljenje Iskrica. Završnica posjeta Vukovarskih Iskrica održana je u frizerskom studiju 'Sofija'. Vlasnik Tibor Vidaković i frizerka Marina Guskić-Petovar odradili su upravo lavovski posao. Sve Iskrice dobile su potpuni frizerski tretman, šišanje i frizure. Frizerski studio Sofija mjesto je na kojem su se okupili i ostali članovi Lionsa, a krčma Mađarska Retfala ispekla je palačinke s pekmezom koje su dodatno zasladile druženje do kasnih poslijepodnevnih sati.





















Tekst i foto: NCLC Kuna

Najava: Posjet Vukovarskih Iskrica Osijeku

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: