Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Centar kulture tijela Gea: Besplatna Zumba radionica

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.03.2015. 9:29 
Naslov:  Centar kulture tijela Gea: Besplatna Zumba radionica
11.04.2015. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ples je lijek za depresiju i tugu, idealan alat u podizanju razine energije u tijelu, ubrzanju metabolizma, oblikovanju tijela i skidanju kilograma, poboljšanju koordinacije, ali što je najvažnije - odlična zabava. Centar kulture tijela Gea, Šamačka 11, nastavlja sa rasplesanim vikendima te u subotu, 11. travnja 2015. godine u 18 sati organizira besplatnu Zumba radionicu.

Za ovaj sat ne treba vam nikakvo iskustvo, samo dobra volja za plesom i znojenjem u odličnom društvu. Zumba će probuditi skrivene strasti i amazonku u vama! Bez poštede, bez zadrške, bez ograničenja. Razdrmajte se, rasplešite, uznojite i otkrijte u sebi energiju vatre uz Salsu, Merengue, Lambadu, Reggaeton i druge vruće latino ritmove! Ovaj jedinstveni, rasplesani aerobni sat visokog intenziteta je dodir s vatrom Španjolske, Kube i južne Amerike, proveden kroz kombinacije jednostavnih koreografija i lako pamtljivih pokreta. Puno zabave, hrpa odlične energije, smijeha, znoja i plesa. Zumba nije vježbanje, Zumba je party!

Sve informacije možete dobiti na 098/ 18 19 813 ili na centargea.com


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: