Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Trg Ante Starčevića: Obilježavanje Svjetskog dana svjesnosti o autizmu [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65699
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.03.2015. 10:18 
Naslov:  Trg Ante Starčevića: Obilježavanje Svjetskog dana svjesnosti o autizmu [2015.]
02.04.2015. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga obitelji djece s autizmom DAR Osijek u četvrtak, 2. travnja 2015. godine, na Trgu Ante Starčevića obilježit će Dan svjesnosti o autizmu. Ovogodišnji moto na svjetskoj razine je Autizam. Diskriminacija - stop!

Pridružuju se dodavanjem mota Danas šutim za autizam. Time žele istaknuti činjenicu da je većina naše djece i osoba s autizmom neverbalna i ima velikih teškoća u komuniciranju.

Žele naglasiti i da će komunikacija s medijima i zainteresiranima biti putem pisanoga teksta - svi zainteresirani dobit će tekst Danas šutim za autizam kojim vas pokušavamo staviti u kožu osoba s autizmom.

Pozivaju građane Osijeka da im se pridruže i potpišu peticiju kojom traže osnivanje Centra za autizam u Osijeku, što će moći učiniti od 10.00 do 12.00. Vrijedne ruke članova udruge i njezinih simpatizera napravile su prigodne uporabne i ukrasne predmete koje će zainteresirani moći dobiti uz donaciju i tako pomoći rad udruge.

Volonterski klub EMŠA iz Elektrotehničke i prometne škole Osijek će u majicama s natpisom Danas šutim za autizam dijeliti tekst, letke o autizmu i radu udruge.

U večernjim satima plavom će se bojom osvijetliti zgrade Hrvatske gospodarske komore u Ulici Europske avenije, Crkva sv. Roka u Ulici J.J. Strossmayera te Sakuntala park te će Osijek tako postati dijelom svjetske inicijative Light It Up Blue koja ukazuje na problem autizma u svijetu.

Obilježavanje ovog dana završit će u subotu u 13.00 kad će ih, nakon susreta s djecom na osječkom Trgu Ante Starčevića, u novom prostoru udruge u Vukovarskoj 216 posjetiti Moto - zeke koji će svojom bukom dići glas za našu djecu koja ne mogu govoriti.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: