Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



"Zdravlje je temelj ljepote" – nova kampanja Poliklinike Lege Artis

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.03.2015. 10:21 
Naslov:  "Zdravlje je temelj ljepote" – nova kampanja Poliklinike Lege Artis
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prvi vjesnici proljeća su pokazali svoje lice. Tako su u Poliklinici Lege Artis s prvim danima proljeća odlučili predstaviti svoju novu kampanju pod nazivom „Zdravlje je temelj ljepote“.

Zdravlje je uvijek postavljeno visoko na listi prioriteta svakog pojedinca. U novije vrijeme san svake žene, a sve češće i muškaraca, postaje prirodan, lijep i njegovan izgled. Kako je zdravlje organizma osnovna predispozicija ljepote odlučili su vam predstaviti pakete koji obuhvaćaju i jednu i drugu sferu.



Novi Zerona paketi po mjeri svakog pacijenta
Prvi neinvazivni laser za preoblikovanje tijela koji efektivno uklanja masno tkivo i celulit. U Poliklinici Lege Artis do sada su se Zerona tretmanima podvrgnuli desetci pacijenata. Rezultati tretmana su u visokoj mjeri opravdali Zeronino posjedovanje FDA certifikata za oblikovanje tijela, smanjenje obujma i uklanjanja masnih naslaga.



O izvrsnim rezultatima svjedoče i njihovi pacijenti – naručito oni sa zaista obilno prekomjernom tjelesnom težinom, kao i oni sa segmentalnim naslagama masnog tkiva. Kako bi Zerona pakete učinili dostupnijima široj populaciji odlučili su vam ovo ljeto poonuditi niže cijene (više informacija o cijenama na 031 325 676), te mogućnost da uz kombinaciju vakuma i radiofrekvncije sa Zeronom postignete još brže i efikasnije rezultate.

Asclepion laser - suvremenom tehnologijom do lijepe, glatke i zdrave kože
Zdrava koža je odraz zdravlja cijelog organizma, te je preduvjet ljepote, ali mnogim ženama i muškarcima je teško dostižna. Ubrzani tempo života, nezdrava prehrana, vanjski čimbenici - sve to utječe na najveći ljudski organ – kožu, koji je najizloženiji i najosjetljiviji na štetne utjecaje iz okoline, kao i na poremećaje koji dolaze iz samog organizma.



Vrhunski njemački stručnjaci tvrtke Asclepion Laser Technologies su udružili svoja znanja i iskustva te osmislili neablativni diodni medicinski laser velike snage MeDioStar NeXT – uređaj koji u sebi krije tajnu lijepe i zdrave kože.

Asclepion laser primarno je specijaliziran za lasersku epilaciju. Efikasno rješava i probleme s akutnim aknama, vidljivim kapilarama. Vrlo je učinkovit i na području antiaginaga / laserskog pomlađivanja.

Uklanjanje madeža radiofrekvencijom
Madeži su male, obično tamne izrasline na koži, a razvijaju se iz stanica koje proizvode pigment. Većina ljudi ima madeže, ali oni se razlikuju po obliku, veličini i boji.



Nekada su madeži karakterističan znak, prepoznatljivi biljeg, šarmantni ukras, a nekada mogu postati ozbiljan estetski ili zdravstveni problem. Neodgovorno izlaganje atipičnih madeža na sunčevoj svjetlosti može izazvati promjene unutar madeža. Većina promjena su benigne – potpuno bezopasne tvorevine.

U Poliklinici Lege Artis pacijentima svakako predlažu uklanjanje atipičnih madeža radiofrekvencijom uz mogućnost patohistološke dijagnostike. Također, možete ukloniti i one „ne sumnjive“ – koji vas smetaju, umožavaju se, kvare estetski doživljaj ili vaše raspoloženje.

Glavne karakteristike ove metode su brzo, bezbolno, vraćanje dnevnim aktivnostima odmah, bez vremena potrebnog za opravak, bez ožiljaka.

Poliklinika Lege Artis
Vukovarska 1, 31000 Osijek
Tel: 031 325 676
Web: lege-artis.hr

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: