Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Konferencija PMI Dayz 2015. [program]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65658
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.03.2015. 9:47 
Naslov:  Konferencija PMI Dayz 2015. [program]
Od 28.05.2015. 8:00 do 30.05.2015. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[29.4.2015.] Naslovna tema ovogodišnje PMIDayz konferencije je "Upravljanje projektnim timovima". Konferencija se održava u Osijeku drugu godinu za redom, a nastala je kao svojevrstan spin-off teme upravljanja projektima KulenDayz konferencije. Zajednički nastup voditelja PMI BIH, Srbije i Hrvatske koji će uz kratku prezentaciju rada pokrenuti inicijativu o budućim nastupima, u zajedničkim projektima, osigurat će ove godine regionalni karakter konferencije.

Svjedoci smo velikih izazova u prijavi i provedbi EU projekata, što je u direktnoj korelaciji sa iznosom sredstava koje Hrvatska trenutno povlači iz EU u svoje razvojne programe. PMIDayz je regionalna konferencija koja promicanjem specifičnih disciplina i metoda u vođenju projekata doprinosi sve većem broju uspješno dovršenih projekata.

Vođenje projekata, uz upravljanje projektnim procesima, uključuje i soft skills vještine. Upravljanje i vođenje članova tima, motivacija, rješavanje konflikata, tehnike izbora članova tima, komunikacija s naručiteljima, neke su od vještina koje redovito zapostavljamo u obrazovanju i svakodnevnom stručnom usavršavanju.
Konferencija počinje u četvrtak, 28. svibnja cjelodnevnom radionicom Tajne uspješnog vođenja timova i utjecajne komunikacije. Radionica donosi pregled komunikacijskih vještina i vještina vođenja, upravljanja i pregovaranja koje su od izuzetne koristi za svakodnevni rad sa projektnim timovima.

U petak, 29. svibnja glavni dio konferencije s predavanjima odvijat će se u dvorani BIOS-a, a za subotu, 30. svibnja predviđena je radionica u srcu Baranje, na pustari Mirkovac.

Više informacija o PMIDayz konferenciji možete pronaći na pmidayz.com
Posebnost konferencije PMIDayz je kombinacija vedrine duha i profesionalnosti koja nastoji poticati aktivno sudjelovanje sudionika u predavanjima, promicati ljepote i vrijednosti slavonsko-baranjskog kraja, te pregršt uvijek aktualnih tema iz područja upravljanja projektima. Pojedina predavanja odvijaju se po principu „kreda i ploča“, metoda bez projektora i uvježbanih prezentacija u opuštenoj atmosferi gdje je svako pitanje dobrodošlo.


[30.03.2015.] Veliko im je zadovoljstvo što vas mogu pozvati na drugu PMIDayz konferenciju, koja će se održati 28. do 30. svibnja 2015. u Osijeku. PMIDayz konferencija promicanjem specifičnih disciplina i metoda u vođenju projekata doprinosi sve većem broju uspješno dovršenih projekata. Uspješni projekti dosezanjem planiranih ciljeva višestruko vraćaju uložena sredstva! Konferencija će se održati u organizaciji PMI Osijek i Centra za Poduzetništvo Osijek.

Naslovna tema ovogodišnje PMIDayz konferencije je "Upravljanje projektnim timovima" (motivacija, rješavanje konflikata, umijeće vođenja i tehnike izbora članova tima)

Vođenje projekata uz osnovne vještine planiranja, procjene, optimizacije, uključuje i soft skills vještine. Upravljanje i vođenje članova tima, komunikacija s naručiteljima, pravilno provedeni zahtjevi za promjene su vještine koje redovno zapostavljamo u obrazovanju i svakodnevnom stručnom usavršavanju. PMIDayz konferencija, koja je ove godine tematski sasvim okrenuta upravljanjem ljudskim potencijalima, sasvim će sigurno popraviti ovaj nesrazmjer u prikupljenim znanjima.

Nakon prve PMIDayz konferencije koju su u Osijeku organizirali prošle godine, i koja je po anketama sudionika bila više nego uspješna, ovogodišnja konferencija će okupiti predavače i publiku iz šire regije.

Uz redovan konferencijski program, ove će se godine okupiti voditelji i članovi izvršnih odbora PMI ogranaka iz BiH, Srbije i Hrvatske, koji će na konferenciji predstaviti projekte na kojima rade, te razgovarati o pokretanju inicijative nastupa na budućim zajedničkim aktivnostima. Na samoj konferenciji očekujemo uz publiku iz Hrvatske, i publiku iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Četvrtak, 28. svibnja 2015.
Predkonferencijski dan

Bruno Buljubašić, NLP trener održat će cjelodnevni pretkonferencijski trening - Tajne uspješnog vođenja timova i utjecajne komunikacije, koje donosi pregled komunikacijskih vještina i vještina vođenja i upravljanja koje su od izuzetne koristi za svakodnevni rad sa projektnim timovima. Pretkonferencijski dan sastoji se od četiri zasebna predavanja koja daju svojevrstan pregled ali Vas i uvode u tajne uspješnog vođenja timova i utjecajne komunikacije kroz komunikacijske vještine, pregovaračke vještine, prezentacijske vještine i leadership & management. Kroz četiri zabavna predavanja povezana u jednu cjelinu otkrijte u kojim vještinama ste dobri a koje još možete unaprijediti.

Petak, 29. svibnja 2015.
PMIDayz konferencija

9:30 h - Otvaranje konferencije
9:40 h - Marija Bajica, Predsjednica PMI Hrvatska
10:00 h - Ratko Mutavdžić, PMP, Projektura, Zagreb
10:45 h - Ivan Matejašić PMP, Spin, Osijek
11:30 h - KAVA, pauza, pitanja
11:45 h - Miroslav Aničin, PMP, Predsjednik PMI Srbija
12:00 h - Miroslav Aničin, PMP, Comtrade, Beograd
12:45 h - Bruno Buljubašić, NLP Trener, Poslovna učionica, Zagreb
13:15 h - Pauza – pitanja – RUČAK
14:15 h - Damir Kapidžić, PMP, Predsjednik PMI BiH
14:30 h - Srđan Drljača, PMP, PlusPMO, Banja Luka
15:15 h - Monika Ećimović, HEP, Osijek
16:00 h - KAVA, pauza, pitanja
16:15 h - Nenad Trajkovski PMP, Perpetuum, Zagreb, Goran Milanov, GOPRO, Beograd
17:00 h - Zatvaranje konferencije

Subota, 30. svibnja 2015.
Team Building

U subotu, predviđen je team building u srcu Baranje, na pustari Mirkovac, kako bi se svi sudionici malo opustili, i u praksi primijenili stečena znanja. Naravno nismo zaboravili ni na tradicionalni gastronomski dio, u čijem kreiranju ćete moći i sami sudjelovati ...

Opširniji pregled predavanja i predavača pogledajte na stranicama pmidayz.com.

Prijaviti se možete preko entria.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: