Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zračna luka Osijek: ljetni red letenja 2015.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.03.2015. 9:36 
Naslov:  Zračna luka Osijek: ljetni red letenja 2015.
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Od ponedjeljka, 30. ožujka, pa sve do 25. listopada 2015. godine, na snazi je ljetni red letenja. Zračna luka Osijek u tom će razdoblju redovitim putničkim zrakoplovnim linijama biti povezana sa Zagrebom, Rijekom, Splitom i Dubrovnikom u domaćem, te Londonom, u međunarodnom zračnom prijevozu.

Zrakoplovna tvrtka Trade Air, svakoga radnog dana organizira povratni let ka Zagrebu i to zrakoplovom tipa Embraer EMB 120, a petkom nastavno i za Rijeku, Split i Dubrovnik. Također, nedjeljom je osiguran povratak iz Rijeke i Zagreba za Osijek.

Nacionalna kompanija Croatia Airlines, svakoga četvrtka povratnim letovima spaja Dubrovnik s Osijekom, a petkom Split s Osijekom i to zrakoplovima tipa Dash-8 Q400.

Kao i prošle sezone, irska niskobudžetna kompanija Ryanair, svakoga ponedjeljka i petka organizira povratni let između Osijeka i Londona, zrakoplovima tipa Boeing 737-800.

Prema najavama, novoosnovana zrakoplovna tvrtka Sea Air, sredinom svibnja započet će sa svakodnevnim povratnim letovima iz Osijeka ka Beču, Munchenu i Frankfurtu.

Sve dodatne informacije, kao i kupnju zrakoplovnih karata, mogu se ostvariti putem specijalizirane Putničke agencije Zračne luke Osijek pozivom na telefon 031 284 611 ili na mail adresu agencija[at]osijek-airport[dot]hr. Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 9.00 do 17.00 sati u prostorima hotela Waldinger (Osijek, Županijska 8 ).




Kako danas počinje nova ljetna sezona letenja, Zračna luka Osijek podsjeća korisnike svojih usluga da će prijevoz putnika autobusom od/do Zračne luke biti organiziran i ove godine.

Polazak putnika je s parkirališta Željezničkog kolodvora. Prijevoz putnika u dolasku je 15-20 min. nakon iskrcaja. Cijena vožnje je 30 kn po osobi u jednom smjeru.

Potrebno je izvršiti rezervaciju najkasnije 24 sata prije leta – od ponedjeljka do petka na broj telefona 031 514 400 ili na e-mail info[at]osijek-airport[dot]hr u vremenu od 07.00 do 15.00 sati.

Raspored prijevoza putnika za sve do sada potvrđene linije možete vidjeti dolje u tekstu. Još nisu poznati detalji za nove linije s Njemačkom i Austrijom koje bi trebale krenuti, kako smo već pisali, 5. svibnja.

[klik za uvećanje]


[klik za uvećanje]


[klik za uvećanje]








Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Josip Andračić - Antonov/Foto-arhiv031


Pročitajte i...
Letovi prema Frankfurtu, Münchenu i Beču kreću 5. svibnja
U travnju kreću letovi iz Osijeka za Frankfurt, München i Beč
Pogledajte cijene letova iz Osijeka za München, Beč i Frankfurt

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: