Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Koncert meditativne glazbe grupe "Arthada & friends"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.03.2015. 9:10 
Naslov:  Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Koncert meditativne glazbe grupe "Arthada & friends&qu
09.05.2015. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pozivaju vas na koncert meditativne glazbe grupe „Arthada & friends“, koji će se održati 09. svibnja 2015., u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku, s početkom u 19 sati.

Arthada & friends je austrijska grupa koja postoji više od 20 godina, a izvodi uglavnom aranžmane skladatelja duhovne glazbe Sri Chinmoya. Vrhunski su glazbenici na nizu instrumenata iz zapadne i istočne tradicije, kao što su gitara, flauta, klarinet, čelo, sitar, harmonijum, erhu (kineska violina), sarangi (indijski žičani instrument), metalofon. Dubokim i suptilnim, a opet često brzim i dinamičnim pjesmama, s utjecajima jazza i world musica, dovode publiku do stanja unutarnjeg mira i spontane radosti. Grupa je nastupila u gradovima većine zemalja Europe pred tisućama ljudi.

Koncert u Osijeku dio je niza koncerata koji će se održati u gradovima jugoistočne Europe, te po prvi puta u Osijeku, čime predstavlja izniman kulturno-umjetnički događaj.

Koncert je besplatan, te rezerviranje ulaznica za ovaj događaj nije predviđeno, nego je ulaz slobodan za sve, do popune dvorane.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: