Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kolumnist Danijel Živković upao u Top 16 natjecatelja MasterChefa 2015.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65439
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.03.2015. 20:01 
Naslov:  Kolumnist Danijel Živković upao u Top 16 natjecatelja MasterChefa 2015.
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U nedjelju smo na Novoj TV gledali drugu epizodu treće sezone MasterChefa u kojoj smo saznali kojih 16 je dobilo privilegiju i ušlo u popularnu i primamljivu MasterChef kuhinju. Među 16 najboljih, od 1700, našao se i Danijel Živković (30), naš kolumnist.

Zadatci nisu bili nimalo laki - ako su se tako činili, a konkurencija, rekao bih, ozbiljna, kvalitetna, zbog svega toga uzbuđenje i sreća bili su neizmjerno veliki kad sam saznao da sam dio top 16! - rekao je Danijel.



Danijel je oženjen i ima dva sina. Kuhanjem se bavi još od osnovne škole, ali nikad nije radio u restoranu. Svoju ljubav prema kuhanju objavljuje na portalu Osijek031.com u rubrici "Kuhanje je lako" te na svojoj facebook stranici Kuhanje je lako. Kako u starim jelima, isto tako uživa i u osmišljavanju novih jela. Trudi se kuhanje približiti svima, bez obzira na iskustvo. Moto mu je: lako, brzo, ukusno i jeftino.

S obzirom na to da trenutno ne radi, Danijel se nada da će mu MasterChef biti, na neki način, odskočna daska u neku kuhinju. Mi naravno u Danijelov uspjeh ne sumnjamo. Dok čekamo današnji početak MasterChefa kako bi mu bili podrška u izvršavanju novih zadataka kuhamo prema njegovim receptom u kolumni Kuhanje je lako!





Foto: Nova Tv

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
diva
Offline
Avatar

Ukupno postova: 623
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.03.2015. 8:01 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

pravooo mi je muka od silnih kuhinja i kuhara na svim TV programima, u vrijeme kada sve više ljudi traži obrok u pučkim kuhinjama, sve više socijale koja si ne može priuštiti ni najosnovnije namirnice, mažda tek otvaranjem socijalne trgovine. Jesu li to edukativne emisije samo za one koji mogu za jedno jelo dati 200 KN...? još nadzorni kuhari za spravljena jela govore: ovo je odvratno, blsavo, neukusno, fali prstohvat kurkume, vlasca, prascaa...ee pa kom je edukativno nek se preserava sa hranom, dok drugi crkavaju..a to je velika većina...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: