Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



ORaH: "Slavonija u utrci za financije iz EU fondova"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65842
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.03.2015. 9:32 
Naslov:  ORaH: "Slavonija u utrci za financije iz EU fondova"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Slavonija ima motivirane ljude za razvoj regije i u želji za stvaranjem okreće se fondovima EU. Na prvi pogled prema EU fondovima, sve izgleda komplicirano i zamršeno. Teško se razaznaje koji fond čemu služii svi si postavljaju pitanje „ima li tu štogod za mene?“. Ulepezi natječaja ima za svakoga ponešto. Bilo to udruga, obrt ili d.o.o, kroz povećanukonkurentnostsudjeluju u određivanju cijena globalnog svjetskog tržišta na koje pojedinačno ne mogu utjecati.

Stoga se ORaH zalaže za iskorištavanje svih natječaja otvorenih od strane EU gdje god je to moguće. Time postižemo veću zaposlenost kroz nova radna mjesta, bolju kvalitetu proizvoda i prepoznatljivost na tržištu te konačno veću vrijednost proizvoda.

Sjevernije i bogatije europske zemlje su postigle vrhunske rezultate u industrijskoj poljoprivrednoj proizvodnji, te je i nama na prvom mjestu dobrobit naših građana i poduzetnika.

Velik broj unosnih proizvodnji i usluga su zanemarene i izumiru. Često se žalimo na probleme tržišta, no tržište djeluje tamo gdje postoji nešto za trgovanje a utjecaj na tržište se može riješiti investicijama i udruživanjem. Obrazovanjempoduzetnika za iskorištavanje EU fondova možemo i sami pomoći razvoju svih regija a pogotovo Istočne regije i iz tih razloga je 25.ožujka 2015. godine u organizaciji gospodarskog Foruma GO ORaH Osijek održana informativno-edukativna tribina o natječajima fondova EU, načinima odabira natječaja, ispravnoj dokumentaciji, pisanju projekata i svemu ostalom što jedan kvalitetan projekt treba sadržavati i o čemu se treba voditi računa prilikom prijava na natječaje.

Informacija je danas bitna, u pravo vrijeme, pravom čovjeku s pravom idejom i specifičnim ciljem!



Tekst i foto: Igor Filko, univ.spec.oec./Zamjenik voditelja gospodarskog Foruma - Istočna regija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: