Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dodatna sigurnost za pet pružnih prijelaza u Osječko-baranjskoj županiji

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.03.2015. 18:59 
Naslov:  Dodatna sigurnost za pet pružnih prijelaza u Osječko-baranjskoj županiji
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gotovo svakodnevno svjedočimo prometnim nesrećama na neosiguranim pružnim prijelazima u Hrvatskoj, ali i u Osječko-baranjskoj županiji.

Hrvatske željeznice zbog toga su odlučile ove godine obnoviti, odnosno dodatno osigurati ukupno 20 pružnih prijelaza u Hrvatskoj opremom i radovima vrijednim oko 26 milijuna kuna. Prijelazi su birani prema prioritetima – gustoća prometa, broj nesreća itd. Čak pet pružnih prijelaza koji će ove godine dobiti „make-over“ nalazi se u Osječko-baranjskoj županiji.

Od 26 milijuna kuna ukupnih sredstava, oko 6 milijuna izdvojit će se za dodatno opremanje pružnih prijelaza u Osječko baranjskoj županiji na kojima će se ugraditi svjetlosna signalizacija te automatsko spuštanje i podizanje rampe. To su prijelazi u Cvjetnoj ulici u Livani, u Željezničkoj ulici u Čepinu, u Zvonimirovoj ulici u Antunovcu, pružni prijelaz između Darde i Meca te prijelaz na županijskoj cesti između Koritne i Lipovca. Kompletan posao trebao bi biti dovršen do kraja ove godine.





Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: