Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Predstava "Zeko, Zriko i Janje"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65788
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.03.2015. 13:57 
Naslov:  Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Predstava "Zeko, Zriko i Janje"
01.04.2015. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon brojnih upita naših malih i velikih gledatelja u srijedu 1. travnja 2015. pozivamo sve mališane grada Osijeka na USKRS SA ZEKOM u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića. Prikazujemo pravu uskrsnu predstavu „Zeko, Zriko i Janje“, inače našu najdugovječniju i najizvođeniju predstavu kojoj se iz godine u godinu vesele i mali i veliki već generacijama. „Zeko, Zriko i Janje“ Branka Mihaljevića izvodimo 1. travnja u 18 sati u našem kazalištu, a cijena ulaznice na Popularnoj srijedi – Uskrs sa Zekom je samo 10 kuna!

U predstavi, koju je režirao Ivan Balog, igraju Ivica Lučić; Inga Šarić/Snježana Ivković, Lidija Helajz, Zvjezdana Bučanin, Tihomir Grljušić i Aleksandra Colnarić. Razveselite svoje mališane i uvedite ih u ozračje najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa uz Dječje kazalište Branka Mihaljevića.

Ulaznice možete kupiti svakim radnim danom od 8 do 15 sati, sat uoči predstave ili rezervirati na telefon 501-485 i elektroničkom poštom na marketing[at]djecje-kazaliste[dot]hr.

VAŽNO: Zbog velikog zanimanja molimo naše gledatelje da rezervirane ulaznice podignu od 17 do 17,30 sati na blagajni kazališta.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: