Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dokkica: "Proljetna povorka i proljetni performans" u sklopu akcije obilježavanja dolaska proljeća "BUDIm GRAD""

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.03.2015. 10:04 
Naslov:  Dokkica: "Proljetna povorka i proljetni performans" u sklopu akcije obilježavanja dolaska
26.03.2015. 13:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dokkica danas, 26. ožujka 2015. organizira proljetnu povorku s djecom, polaznicima programa u Dokkici i volonterima koja će krenuti od Dokkice (polazak iz Dokkice u 13.30), Kapucinskom ulicom do Trga Ante Starčevića gdje će u 13.45 izvesti proljetni performans uz osječkog uličnog svirača, Krunoslava Đuričića na gitari, koji će performans popratiti originalnom skladbom. Nakon performansa, koji je osmislila Jagoda Ringel, voditeljica plesne skupine „Piruete“ iz Dokkice, građani mogu zaplesati s „proljetnom ekipom“ uz zvuke gitare, a nakon druženja i/ili fotografiranja s građanima, proljetna povorka će se zaputiti prema Trgu Slobode i vratiti u svoju Dokkicu.

50-ak djece, volontera uz pratnju voditeljica aktivnosti Dokkice i učiteljice produženog boravka OŠ Franje Krežme prošetati će užim centrom grada kao promotori proljeća s velikim cvjetnim šeširima.

Ova povorka i performans Dokkica je organizirala u sklopu akcije obilježavanja dolaska proljeća „BUDIm GRAD“, a cilj akcije je promocija grada Osijeka kao „Grada proljeća“ jer zbog mnogobrojnih „zelenih oaza“ nosi obilježje najzelenijeg grada Hrvatske. Baš zato Dokkica je željela podsjetiti na zelene ljepote grada i veselom povorkom razveseliti građane. Cvjetni šeširi, koji su nastajali tijekom protekla dva mjeseca u Dokkici u radionici s djecom pod vodstvom Tomislave Brajdić, simboliziraju buđenje grada odnosno dolazak proljeća.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: