Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Exit: Humanitarna akcija za Luku Amidžića

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.03.2015. 19:10 
Naslov:  Exit: Humanitarna akcija za Luku Amidžića
28.03.2015. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dragi sugrađani grada Osijeka pozivaju vas da svojim dolaskom podržite cjelokupnu akciju i pomognete Luki (I vi možete pomoći Luki da prohoda).

RAČUN ZA NOVČANU UPLATU :
Luka Amidžić
OTP banka HR2424070003104773875

Radi se o sljedećem:

28. ožujka 2015. u organizaciji Caffeteria Aroma organiziraju čobanijadu u dvorištu navedene caffeterie s početkom u 12:00 sati. Sav prikupljen novac biti će uplaćen na Lukin račun. Participacija za sudjelovanje u čobanijadi iznosi 150,00 kn po prijavljenoj ekipi. U tu cijenu je uključeno meso i sve što je potrebno za čuveni čobanac. Što se tiče cuge možete ponijeti i svoju, a za one koji ne ponesu naša Aroma će se pobrinuti da takvi ne ostanu žedni. Prijaviti ime ekipe s brojem sudionika možete u Aromi ili pozivom na broj 099/296-31-07.

28. ožujka 2015.
u organizaciji Club EXIT Osijek organiziraju humanitarni party s početkom u 20:00 sati . Minimalna donacija za ulaz iznositi će 20,00 kn, a da bi stvar bila još bolja osigurali su vam 2 floora.. Podrum će biti ispunjen zvukovima svima nam dobro poznatog DUB-a i DNB-a, a main floor Funk-a, Hip-Hop-a i Funky Breaks-a. Tattoo i Piercing studio im šalje umjetnika koji će oslikavati, naravno one koji to žele, kanom. Sponzori su im omogućili da i na ovom partiju imaju razne stvarčice za prodaju pa im ovim putem svima zajedno zahvaljuju! Biti će također i tombola gdje će dijeliti svakakve nagrade pa podržite i ovu sitnicu s minimalnom donacijom od 10,00 kn. Neće više dužiti o ovom pariju mislim da je sve jasno!

Postava za main floor:
Umbo (Suppadupa Grooves)
Kema (Big Mama Session)
Sheepatz (Dislectric)
MC Rima (Original Skillz Croatia)

Postava za podrum:
Mefa (Slavonija Vibes Syndicate)
Weedran (Slavonija Vibes Syndicate)
Reboot (Warehouse Session)

15. travnja 2015. grad Osijek im je omogućio postavljanje 2 štanda, jedan na Trgu A. Starčevića u centru, a drugi na Trgu Svetog Trojstva u Tvrđi. Na tim štandovima moći ćete kupiti (samim time donirati novac za Lukicu) razne stvarčice od kojih su neke majice, satovi, jastučići .. da ne dulje posjetite ih pa ćete vidjeti.

Očekuju vas na svim događanjima u što većem broju te se nadaju da će uspjeti ovom akcijom osigurati Lukino bolje sutra.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: