Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječanka ubijena u Zagrebu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.03.2015. 9:13 
Naslov:  Osječanka ubijena u Zagrebu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Stravičan zločin potresao je stanovnike zagrebačkog naselja Kajzerica. U ponedjeljak u večernjim satima u stanu na Kajzerici pronađeno je beživotno tijelo Osječanke Sanje Hap.

Bivša nogometna menadžerica pronađena je vezanih ruku i nogu, pretučena i s nekoliko ubodnih rana, što upućuje na to da su je ubojica ili ubojice prethodno mučili. Policija u interesu istrage ne želi iznositi detalje, samo su potvrdili da se radi o nasilnoj smrti te da intenzivno tragaju za počiniteljem. Policijski očevid je potrajao do dugo u noć, a protegnuo se i na u utorak prijepodne kada su istražitelji s nekoliko vreća i kutija izišli iz stana pokojne.

Sanja Hap u stanu je navodno živjela sama posljednjih pet godina, a nitko od susjeda u zgradi nije toga dana ni vidio ni čuo ništa sumnjivo.

Sanja Hap javnosti je poznata kao bivša atletičarka koja je postavila državni rekord na 400 metara s preponama, ali i po tome što je bila jedna od rijetkih žena nogometnih menadžera. Početkom 2000-ih je u HNL-u surađivala s 20-ak nogometaša, no nakon toga je otvorila tvrtku koja je bila distributer sportske opreme i koja je 2011. završila u stečaju, a Sanja Hap se potpuno povukla iz medija. Motiv ovog brutalnog ubojstva još je uvijek nepoznat, i zasad se ne zna je li ubojstvo Sanje Hap povezano s njezinom menadžerskom karijerom.





Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Facebook


Zadnja promjena: Redakcija 031; 26.03.2015. 11:57; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.03.2015. 10:49 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Facebook komentari

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: