Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Najuspješnija zimska sezona za AK Slavonija - Žito [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.03.2015. 10:37 
Naslov:  Najuspješnija zimska sezona za AK Slavonija - Žito [2015.]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Atletski klub Slavonija-Žito sjajno je krenuo u novu sezonu. Dokaz tomu su uspjesi ostvareni u prvom dijelu sezone.

Naime, u zimskoj sezoni osvojena je 31 medalja (4 zlatne, 13 srebrnih i 14 brončanih) što je čak 8 medalja više nego rekordne 2014. godine!

Nastupali smo na državnim dvoranskim natjecanjima u svim kategorijama, Zimskom prvenstvu Hrvatske u bacanjima te Ekipnom prvenstvu Hrvatske u krosu.

Motkaši su dominirali na dvoranskim natjecanjima. Titule državnih dvoranskih prvaka ponijeli su Ivan Horvat kod seniora, Dario Prekl kod mlađih juniora, Maria Horvat kod kadetkinja i Ivan Paravac kod kadeta.

Posebno su nas razveselili naši mladi atletičari na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za kadete i kadetkinje – po broju osvojenih medalja ( 8 ) osvojili smo prvo mjesto na natjecanju u konkurenciji 28 klubova.

Prvo ekipno državno natjecanje u novoj sezoni bilo je ono u krosu. Ponovno su se iskazale naše mlade snage – kadeti i mlađe kadetkinje bili su ekipno drugi, a kadetkinje treće.

Nastupi Ivana Horvata donijeli su veliki optimizam za nastavak sezone. Skakao je visoko (5,50m u Celju), a od značajnijih uspjeha treba istaknuti srebrnu medalju na Dvoranskom prvenstvu Balkana u Istanbulu.

Što drugo reći osim – veselimo se sezoni na otvorenom!



Tekst i foto: AK Slavonija - Žito

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: