Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nova internetska stranica "najljepšeg kluba u gradu" - ŽOK Osijek 06!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66068
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.03.2015. 19:13 
Naslov:  Nova internetska stranica "najljepšeg kluba u gradu" - ŽOK Osijek 06!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U godinu i pol dana otkako je ŽOK Osijek 06 napravio iskorak u marketinškom predstavljanju svojih aktivnosti, odrađen je golem posao koji je za cilj imao stvaranje brenda koji želi postati prepoznat, ne samo u Osijeku i regiji, već i u čitavoj Hrvatskoj.

KLIK: ŽOK Osijek 06

Danas je ŽOK Osijek 06 rado čitana tema, sa stotinama klikova i lajkova, sveprisutan na svim društvenim mrežama i javnim servisima. Kao finale ovog procesa otvaranja prema korisničkoj zajednici, došao je novi web.

Internetska adresa, na jednostavan i pregledan način prikazuje sve ono što mi jesmo i što radimo. Sve bitne informacije o klubu, novosti, rezultate, slike i video, dostupni su u online izdanju, te spremni za pregledavanje svima koji su zainteresirani.

Svi koji žele upisati svoju djecu na odbojku, mogu na ovoj stranici dobiti kvalitetnu i točnu informaciju o školi odbojke ŽOK Osijek 06.

Stranicu je izradila osječka tvrtka Mono. Ova uspješna ekipa, na čelu s gosp. Denisom Sušcem, okuplja 30-ak dizajnera, developera i inih informatičkih stručnjaka, a bavi se razvijanjem programskih rješenja koja se vrte u preko 70 država svijeta. Za svoj uspjeh nagrađeni su čitavim nizom priznanja od poznatih svjetskih ekonomskih časopisa i fondacija. Naš cilj je vezati se uz uspješne i s njima ostvarivati zajedničke programe.



Suština ovog zajedničkog projekta bila je pokazati da, u trenutku krize i depresije, ipak postoje ljudi, tvrtke i organizacije, koje zajedničkim radom i suradnjom mogu stvoriti nešto novo, bolje i na korist široj zajednici.

Surfajte i klikajte, ne samo na našoj stranici, već i na stranicama drugih osječkih klubova koji se na ovaj način prezentiraju.



Tekst i foto: Ekipa ŽOK – Mono Osijek 06!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: