Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Predstava "Gulliverova putovanja"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.03.2015. 9:42 
Naslov:  Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Predstava "Gulliverova putovanja"
08.03.2015. 10:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon uspješne premijerne izvedbe u srijedu za goste, predstavu Gulliverova putovanja Jonathana Swifta u dramatizaciji Marijane Fumić igramo i za obiteljsku pretplatu, pretplatu poduzeća i u slobodnoj prodaji za građanstvo već ove nedjelje, 8. ožujka u redovitom terminu za nedjeljnu matineju u 10,30 sati. Nova premijera vodi vas kroz uzbudljive pustolovine Lemuela Gullivera u Engleskoj, Liliputu, zemlji divova Brobdingnagu i otoku znanstvenika Laputi. Redatelj predstave Ivan Kristijan Majić naglašava kako je ova “priča, koju sva djeca poznaju i vole, inspirativan sadržaj za svakog kazališnog umjetnika. Svijet je to koji i djeci i kazalištu ostavlja nevjerojatan prostor za raspirivanje mašte. Tu se mijenjaju likovi, prostori, čak i dimenzije, svaki je element ove priče iz časa u čas nov, dinamičan, začuđujući i zabavan.” U predstavi igraju Ivica Lučić, Aleksandra Colnarić/Inga Šarić, Edi Ćelić, Snježana Ivković, Lidija Kraljić Zavišić, Areta Ćurković i Đorđe Dukić. Za scenografiju, lutke i kostime bila je zadužena Ria Trdin, glazbu Ivica Murat, a oblikovanje svjetla Igor Elek. Pripremili smo vam plan uzbudljivih pustolovina, na vama je samo da dođete i uronite u čarobni svijet Gulliverovih putovanja.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete rezervirati na 501-485, marketing[at]djecje-kazaliste[dot]hr ili kupiti na blagajni kazališta svakim radnim danom od 8 do 15 sati, te sat uoči predstave.

VAŽNO: Mole gledatelje da rezervacije podignu najkasnije pola sata uoči predstave.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: