Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Proljetni Sajam: Sudjelovanje Udruge veterana i pripadnika 3. BRG "Kune"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.03.2015. 14:02 
Naslov:  Proljetni Sajam: Sudjelovanje Udruge veterana i pripadnika 3. BRG "Kune"
Od 06.03.2015. 8:00 do 08.03.2015. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga veterana i pripadnika 3. BRG „Kune“ u čijem sastavu djeluje moto klub Kune koji u suradnji sa PU Osječko baranjska i Gradskim društvom Crvenog križa Osijek i drugim Udrugama grada Osijek surađuje na raznim projektima humanitarnog i edukativnog karaktera.

Nastavno na gore navedene pozivamo građanke i građane grada Osijeka kao i ostalih mjesta i Gradova na 22. Osječki proljetni sajam u Osijeku koji će se održati na sajamskom prostoru „PAMPAS“ od 06.-08. ožujka 2015.



Programom sajamske priredbe obuhvaćene su razne djelatnosti od poljoprivrede, prehrane pa sve do osiguravajućih kuća i banaka. U sklopu sajamskog programa biti će i paviljon Policijske uprave Osječko-baranjske, Odjela za prevenciju na kojem se mogu isprobati „Pijane naočale“ koje su osigurali djelatnici HAK-a a sve u sklopu projekta „Trijezni vozač“ koji Moto klub provodimo po srednjim školama u Gradu Osijeku.



- Ovim putem pozivamo naše sugrađane da posjete 22. Proljetni sajam, paviljon PU Osječko-baranjeske te isprobaju „Pijane naočale“ i mini poligon koji smo pripremili. Osim „poligona“ i „naočala“ građanima ćemo djeliti letke edukativnog karaktera vezano uz Sigurnost cestovnog prometa te mogu dobiti sve potrebite informacije od djelatnika Pu Osječko-baranjske u vezi rada i aktivnosti PU Ob.- navodi predsjednik Mk Kune Božidar Vrselja




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.03.2015. 8:43 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U službi prevencije i osvješćivanja javnosti na opasnosti kojima su svakodnevno u prometu izloženi motociklisti i biciklisti kao najranjivija skupina vozača u prometu, članovi osječkog Moto kluba 'Kune' dijelili su deset vrsta upozoravajućih letaka posjetiteljima 22. Osječkog proljetnog sajma. U nastavku projekta „Trijezni vozač“ koji se provodi u srednjim školama, a u kojem su sudjelovao Odjela za prevenciju PU Ob i HAK Osijek.



Dio svog prostora na kojem su izložili različite edukativne materijale Odjel prevencije Policijske Uprave Osječko - baranjske ustupio je Moto klubu Kune, sve s zajedničkim ciljem i snagama za podizanjem svijest o važnosti uloge svakog pojedinca, vozača, u povećanju sigurnosti u prometu. U sklopu prostora, članovi „Kuna“ napravili su poligon na kojem su se mogle isprobati „pijane naočale“ koje je osigurao HAK Osijek ili su posjetitelji mogli sastaviti „ključ, cilindar i bravu“. „Poligon“ su probali brojni posjetitelji kao i sam župan Osječko-baranjski i gradonačelnik Grada Osijeka koji su dali podršku projektu koji provodimo.



"Drago nam je zbog uistinu dobre i kvalitetne suradnje koja je ostvarena između Odjela prevencije i HAK-a Osijek u brojnim projektima kroz koje uspješno provodimo preventivne mjere i radnje na području PU Osječko - baranjske." , te se zahvaljujemo projnim posjetiteljima, županu i gradonačelniku što su posjetili štand PU Osječko-baranjske te time sudjelovali u preventivnim programima koje provodimo
- navodi Božidar Vrselja, predsjednik Moto kluba Kune.



Preko 2800 upozoravajućih i preventivnih letaka podjeljeno je na 22. osječkom proljetnom sajmu, dok koje su najmlađi djelili letke s porukama „ I Mi smo u blizini“ te „Policija prijatelj djece“.







Tekst i foto: Vrselja Božidar

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: