Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Voodoo: Pub kviz "Slaba točka" / Izložba Osijek - Grad bicikala + petak uz ožujsko

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.03.2015. 19:11 
Naslov:  Voodoo: Pub kviz "Slaba točka" / Izložba Osijek - Grad bicikala + petak uz ožujsko
Od 02.03.2015. 21:00 do 07.03.2015. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svaki dan happy hour: od 16 do 20 sati sva piva od pola litre 10 kuna u Voodoo:

Četvrtak, 5. ožujka 2015.
PUB KVIZ SLABA TOČKA + PHONOGRAM SLUŠAONICA: DOMINO RECORDS

Eto, i to se dogodilo! Džoni Šetač, tj. ekipa koja nastupa pod tim imenom ušetala se na prvo mjesto pobjedivši do sada nepobjedive Vizlerove! Vizlerovi najavljuju borbu za povratak prvog mjesta. Naravno, uvijek ga je lakše osvojiti nego na njemu ostati. Iako, ima još dosta ekipa koje bi mogle uspjeti u tome i uvijek je neizvjesno sve do samog kraja. To kvizu daje čar, a Voodoo bar daje sve od sebe da se dobro zabavite i da u vremenu kviza vaše omiljeno piće pivo bude po vrlo pristupačnoj cijeni od 10 kuna. Pitanja su tu, čekamo na vas! Poslije kviza party uz kolektiv Phonogram: Domino Records!

Vraćamo se tematskim slušaonicama, a ovaj puta smo za vas izabrali glazbu s izdavačke kuće Domino Recording Company. U četvrtak će se caffe barom Voodoo oriti hitovi izvođača Ducktails, Hot Chip, Dirty Projectors, Pavement, Sebadoh, Animal Collective, Dan Deacon, Blood Orange, Arctic Monkeys, Franz Ferdinand te mnogih drugih. Pridružite nam se u preslušavanju lepeze izuzetnih glazbenika koji popunjavaju katalog uspješnog Domino Recordsa.

Petak, 6. ožujka 2015.
IZLOŽBA OSIJEK - GRAD BICIKALA + PETAK UZ OŽUJSKO
Ovoga petka u caffe baru Voodoo je vrijeme za umjetnost i dobru fotografiju. Naime, nastavnik fotografije Zlatko Venus izložit će svoju seriju fotografija pod nazivom "Osijek - grad bicikala". Ovo je njegova četvrta samostalna, a sudjelovao je i u pedesetak skupnih izložbi. Slike su nastale na ulicama našeg grada. Voodoo bar učinit će sve da se dobro provedete. Žuja je na akciji. Cenera je.
RADIMO DO DVA.

Subota, 7. ožujka 2015.
SMOKEN BEATS MASHUPS + SUBOTA UZ OŽUJSKO

DJ DjukeBalks vas u subotu ponovo vodi kroz audio spektakl sprženih ritmova i solaža te pomaknutih tonova i plesnih koraka, a koji će vam pomoći u boljem razumijevanju svijeta oko sebe kao i univerzuma općenito... Cijene pića su kao i obično zanemarive, dok je izbor pića u datim okolnostima ponovo nenadmašan uz naglasak na XL Sangriju od litre!!! Ožujsko 10 kuna. PLESNI PODIJ BESPLATAN I OTVOREN ZA SVE!!! OTVORENO DO 2!!!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: